Clevelands Nautica Queen Dinner og Lake Erie Cruises

Innholdsfortegnelse:

Clevelands Nautica Queen Dinner og Lake Erie Cruises
Clevelands Nautica Queen Dinner og Lake Erie Cruises

Video: Clevelands Nautica Queen Dinner og Lake Erie Cruises

Video: Clevelands Nautica Queen Dinner og Lake Erie Cruises
Video: Nautica Queen on Lake Erie at Cleveland 2024, Kan
Anonim
Nautica-dronningen ved elven
Nautica-dronningen ved elven

Den beste utsikten over Cleveland sentrum er fra like utenfor kysten i Lake Erie. Det er ingen bedre måte å nyte den utsikten på enn fra Nautica Queen, et romantisk og sjarmerende skip som arrangerer lunsj- og middagscruise samt søndagsbrunsj. Det er også et ideelt sted for en bedriftsfest, en bursdagsfest eller en bryllupsfest.

Skipet

Nautica Queen er et slankt skip som har plass til opptil 330 passasjerer. Den har to lukkede dekk og et romslig åpent observasjonsdekk på toppen av skipet.

Nautica Queen fortøyer på vestbredden av leilighetene, nær FirstEnergy Powerhouse. Parkering er tilgjengelig på Powerhouse-plassen, men prisene avhenger av ukedagen og hvilke andre spesielle arrangementer som pågår samtidig.

Lunsj på Nautica Queen

Nautica Queen drar på et lunsjcruise mandag til lørdag. Lunsjmenyen inkluderer ting som en grønn salat, roastbiff eller skinke, en rekke pastaer, stekte poteter, dampede grønnsaker, kylling du jour, fish du jour, rundstykker og smør, og et utvalg av deilige desserter. Én pris inkluderer ubegrenset buffé, kaffe eller te, musikalsk underholdning og skatt og tips. Skipet tilbyr full barservice mot en ekstra kostnad.

Middag på NauticaQueen

Dinner on the Nautica Queen er romantisk og elegant. Middagsmenyen ligner på lunsj, men inkluderer også skrell og spis reker, en utskåret roastbiff med au jus, svinekam med tranebærsaus og pasta alfredo. Igjen inkluderer én pris ubegrenset buffé, kaffe eller te, musikalsk underholdning, skatt og tips. Den spektakulære utsikten over sentrum er inkludert uten ekstra kostnad. Skipet tilbyr også full barservice.

Brunsj og spesielle arrangementer

The Nautica Queen har en ukentlig søndagsbrunsj, som vanligvis har avgang kl. 13.00. Menyen kombinerer det beste fra både lunsj- og middagsmenyene og har levende underholdning.

Skipet arrangerer også en rekke spesielle begivenheter hvert år, inkludert et påskecruise med påskeharen, en spesiell morsdagsbrunsj, et Halloween-cruise og forskjellige ferieavganger.

Fester, bedriftsmøter og bryllup

Nautica Queen er et utmerket sted å være vertskap for et bedriftsmøte, en bursdagsfest eller en bryllupsmottakelse. Skipet har plass til grupper på 25 til 330 personer. Bli gift? Vurder å knytte knuten på Nautica Queen. Kapteinen kan dømme.

Anbefalt: