Juli på Disneyland: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

Juli på Disneyland: Vær- og begivenhetsguide
Juli på Disneyland: Vær- og begivenhetsguide

Video: Juli på Disneyland: Vær- og begivenhetsguide

Video: Juli på Disneyland: Vær- og begivenhetsguide
Video: Disneyland Paris - Complete Walkthrough with Rides - 4K - with Captions 2024, Kan
Anonim
Crowded Day i Disneyland
Crowded Day i Disneyland

Er juli en god tid å reise til Disneyland? Det avhenger av din toleranse for folkemengder og varme, og om juli er den eneste måneden du kan gå.

I løpet av juli kan du forvente lange timer, et komplett utvalg av underholdning og så mange turer som mulig vil være åpne. Men du bør også forvente store folkemengder. For å takle det, trenger du alle strategiene du kan få for å holde deg unna køene og ha det gøy. Du finner de som virkelig fungerer hvis du bruker de testede og utprøvde strategiene i veiledningen for å redusere ventetidene.

Sjekk fordeler og ulemper ved å besøke Disneyland om sommeren.

Disneyland Crowds i juli

Nettstedet isitpacked.com sier juli er en av de travleste månedene i Disneyland, med store folkemengder alle dager i uken. For å få en dag-for-dag-prediksjon, bruk kalenderen for publikumsprognose.

Du trenger ikke en prediktor for publikum for å vite hva som vil skje 4. juli. Begge parkene (men spesielt Disneyland) vil være stappfulle. Faktisk når de kapasitet hvert år den dagen og slutter å slippe besøkende inn, selv om de har billett. Hvis du vil trosse den mengden, er ditt eneste håp å komme dit tidlig og holde deg inne til du er ferdig. Og bruk alle disse velprøvde tipsene for Fastpasses og Maxpasses for å forkorte ventetiden.

Disneyland-været i juli

Hvis du planlegger turen måneder på forhånd, kan disse gjennomsnittene hjelpe deg med å få en grov ide om hvordan været vil bli. For å legge planer for en tur som kommer snart, sjekk gjeldende værmelding for Disneyland noen dager fremover.

Er Disneyland for varmt i juli? For mange mennesker er svaret ja. Været kan beskrives med ett ord, men det tåler å gjentas tre ganger for å understreke: Det er varmt, varmt, varmt. Og enda verre, det føles alltid varmere enn det termometeret sier. Faktisk kan du bli så varm at du får lyst til å sette den iskremen på hodet i stedet for i munnen.

Den avkjøles imidlertid raskt i mørket. Det gjør en ettermiddagspause til en spesielt god idé.

  • Gjennomsnittlig høy temperatur: 75 F (24 C)
  • Gjennomsnittlig lav temperatur: 63 F (17 C)
  • Regn: 0 tommer
  • Dagslys: Du vil ha litt mer enn 14 timer med dagslys for å nyte parkene

I ytterpunktene var Anaheims rekordlave temperatur 30 F (-1 C), og rekordhøye var 108 F (42 C).

Hvis du prøver å bestemme deg for hvilken måned du skal reise til Disneyland og vil ha mer informasjon om været året rundt, bruk Disneylands vær- og klimaguide.

Sengning i juli i Disneyland

Bortsett fra virkelig store renoveringer som tar mange måneder, er en fordel med å reise til Disneyland i juli at alle turene vil kjøre, bortsett fra korte stenginger for å gjøre rutinemessig vedlikehold.

For en liste over hvilke turer som forventes å være stengt for oppussing,sjekk Touringplans.com.

Disneylands åpningstider i juli

Generelt er Disneyland åpent 14 til 16 timer i døgnet, hver dag i juli. California Adventure-timer kan være litt kortere.

Sjekk Disneylands eksakte åpningstider i juli opptil 6 uker i forveien.

Hva skal pakkes

Sommermorgenene kan være overskyet i Anaheim, men det vil ikke vare. Ta sterk, vannfast solkrem og en lue som skygger ansiktet og halsen. Følg de ofte gjentatte rådene om å kle seg i lag. Begynn med et indre lag som du ville vært komfortabel i hvis det var 10 grader varmere enn forventet høy.

Hvis du skal se Fantasmic! eller World of Color på nært hold, vil du være takknemlig for en vannavstøtende jakke. Og hvis du vil ri Splash Mountain ved Disneyland eller Grizzly River Run i California Adventure (som er turer hvor du garantert blir våt), bruk klær som tørker ut raskt, slik at du ikke trenger å gå rundt og føle deg ukomfortabel.

Før du begynner å pakke bagasjen, ta en titt på de testede og utprøvde tipsene i jenteguiden til pakking for Disneyland.

juli-arrangementer i Disneyland

For frigjøringsdagen 4. juli blir det et fyrverkeri med patriotiske sanger, med flammende utbrudd av rødt, hvitt og blått.

Den store Disney-fanutstillingen k alt D23 holdes på det nærliggende Anaheim Convention Center, vanligvis i juli eller august. Det trekker enda flere besøkende til parkene enn vanlig. Sjekk gjeldende og kommende tidsplan på nettstedet deres.

julireisetips

  • Du vil finne det vanskelig å få tak ibetydelige billettrabatter til Disneyland i juli, men du kan bruke Disneyland-billettguiden for å finne alternativene dine.
  • Hotellkostnadene er på sommerhøye og vil forbli slik til september.

Anbefalt: