Four Seasons Hotels - Top Luxury Resorts Brands
Four Seasons Hotels - Top Luxury Resorts Brands

Video: Four Seasons Hotels - Top Luxury Resorts Brands

Video: Four Seasons Hotels - Top Luxury Resorts Brands
Video: 10 Best Four Seasons Hotels & Resorts In The World 2024, Kan
Anonim
Four Seasons-hotell i Bora Bora, Fransk Polynesia
Four Seasons-hotell i Bora Bora, Fransk Polynesia

Four Seasons Hotels and Resorts: The Company Behind the Mystique

Four Seasons Hotels and Resorts-merket er et elsket luksusnavn. Det er et av verdens ledende navn på luksushoteller, og hotellene leverer alt du forventer av et ekte luksushotell.

Four Seasons er basert i Toronto, Canada. Det ble grunnlagt i 1960 av Isadore Sharp, hvis familie fortsatt er fremtredende i selskapets ledelse. Sharps første luksushotell var Four Seasons London, som åpnet i 1970. Selskapet ble børsnotert i 1986.

Noen Four Seasons-hoteller er fullt eid av merkevaren, men det fungerer som et forv altningsselskap for mange av eiendommene sine. I tillegg eier Four Seasons boligeiendommer i feriesteder.

Four Seasons Hotels and Resorts er globale. Per mars 2018 eier eller administrerer Four Seasons 115 eiendommer, både byhoteller og feriesteder i 43 land over hele verden. De er rikelig i USA og Canada. Four Seasons har også en sterk tilstedeværelse i hovedsteder og viktige byer i Europa, Midtøsten og Asia. Four Seasons Jet, en Boeing 757 med bare 52 seter, flyr heldige passasjerer verden rundt for eksklusive eventyr, og stopper ved Four Seasons-eiendommer.

What Setts Four SeasonsHoteller og feriesteder Apart

Four Seasons er et av verdens mest suksessrike hotellselskaps av en grunn: det gjør alt bra. Merket hevder ekstremt høy gjestelojalitet fordi det er konsekvent. Gjester forventer og nyter vakker design; eksepsjonell hotellservice; og enestående spise-, spa- og golf alternativer.

Four Seasons er ikke det eneste luksushotellmerket og heller ikke det eneste med bemerkelsesverdig service. Men Four Seasons konsistens er det som gir den en fordel. Til tross for merkevarens raske ekspansjon og fjerntliggende tilstedeværelse, er det ikke noe slikt som et underveldende Four Seasons Hotel.

Hvordan Four Seasons hoteller og feriesteder faktisk er

Four Seasons-eiendommer spenner fra boutique-stil, mindre eiendommer til store sentrumshoteller. Men det er ingen samlende stil i deres arkitektur og utseende. Hva de alle har til felles: Four Seasons-hoteller er svært avanserte i design og innredning, med de høye standardene til designhoteller (og drømmende Four Seasons-senger). Ta en titt på USAs dyreste hotellrom, som ligger på et Four Seasons-hotell (gjett hvilken by i USA).

Four Seasons-eiendommer er ment å gli inn i og forbedre omgivelsene. Så gjestene kan forvente kjekke høyhus i New York og Toronto, "overvannsbungalower" på påler i lagunen i Fransk Polynesias Bora Bora, og hvite adobevillaer i Punta Mita, Mexico.

Golf, spa, strand og andre spesielle appeller på Four Seasons Hotels and Resorts

Four Seasons Hotels and Resorts er oppsøkt av ulike reisendeforskjellige årsaker. Storbyhotellene henvender seg til forretningsreisende og eksklusive fritidsreisende. Men Four Seasons tilbyr også over to dusin strand- og vannsportsteder, en rekke ski- og fjellsteder, mange spasteder og dusinvis av familiefokuserte feriesteder.

Bedriftsverdier på Four Seasons Hotels and Resorts

Four Seasons kjerneverdi er å hedre, respektere og belønne sine ansatte. I løpet av de siste to tiårene har Four Seasons' ansatte kåret det til Fortune Magazines "100 beste selskaper å jobbe for." å jobbe over hele kloden. Men hva betyr glade hotellansatte for Four Seasons-gjester? Engasjert, definitiv luksushotellservice.

Four Seasons' forpliktelse til den online og mobile luksusreisende

Four Seasons var det første hotellmerket som anerkjente viktigheten av digitale medier for luksusreisendes forskning og planlegging. I dag er Four Seasons-hoteller veldig enkle å kontakte og bestille, med utmerkede nettsteder, apper og tilkobling på eiendommen.

Four Seasons Hotels and Resorts omt alt her på TripSavvy

• Four Seasons Resort Orlando i W alt Disney World, Florida

• Four Seasons Hotel Los Angeles ved Beverly Hills

• Four Seasons Resort Westlake Village, nær L. A.

• Four Seasons Resort Scottsdale i Troon North, Arizona

• TPC Four Seasons Resort and Club, Irving, Texas

• Four Seasons B altimore, Maryland

• Four Seasons Resort Rancho Encantado Santa Fe, NyMexico

• Four Seasons Maui, Hawaii

• Four Seasons Resort Nevis, Vest-India, Karibien

• Four Seasons Resort Bora Bora, Tahiti• Four Seasons Gresham Palace, Ungarn

Four Seasons Hotels and Resorts: For mer informasjon

• Four Seasons-nettstedet og Four Seasons Magazine

• Info og reservasjoner på telefon 800.819.5053

• Four Seasons på Facebook

• Twitter (@FourSeasons) • YouTube

• Pinterest

Anbefalt: