Oppbevaring av bagasje på Phoenix Sky Harbor internasjonale lufthavn

Innholdsfortegnelse:

Oppbevaring av bagasje på Phoenix Sky Harbor internasjonale lufthavn
Oppbevaring av bagasje på Phoenix Sky Harbor internasjonale lufthavn

Video: Oppbevaring av bagasje på Phoenix Sky Harbor internasjonale lufthavn

Video: Oppbevaring av bagasje på Phoenix Sky Harbor internasjonale lufthavn
Video: Wir haben unser Leben verändert! Warum und wie, darüber wird in diesem Video berichtet. 2024, Kan
Anonim
Image
Image

Phoenix Sky Harbor International Airport er en travel flyplass for transport, både innenlands og internasjon alt. Reisende som vil ha et langt opphold på Sky Harbor, eller som ønsker å forlate flyplassen mellom flyreiser, lurer ofte på om og hvor de kan oppbevare bagasjen sin.

innsjekket bagasje

Flyreiser som er fortsettelser på samme flyselskap, eller til og med noen tilkoblingsflyvninger med forskjellige flyselskaper, vil sjekke bagasjen din gjennom slik at du ikke trenger å gå til bagasjeutlevering i Phoenix og deretter sjekke bagasjen på nytt fortsettelsesflyvning.

Å sjekke bagasjen til flyplassen din kan gjøre livet ditt mye enklere. For det første vil du spare tid på å opprette forbindelsen. Du trenger ikke å forlate det sikrede området, gå til bagasjeutlevering, vente på bagasjen din, gå tilbake til billettskranken, stå i kø, sjekke bagasjen igjen og gå tilbake gjennom sikkerhetskontrollen. Det kan spare deg for mer enn en time.

Du vil også spare mye energi ved å sjekke bagasjen til din endelige flyplassdestinasjon. Du slipper å bære dem rundt, noe som blir viktig hvis de er klumpete, tunge eller hvis du må bytte terminaler. Når du sjekker bagasjen din på flyplassen, sørg alltid for at merket de setter på bagasjen din indikerer riktig destinasjon.

Image
Image

håndbagasje

Så, du har sjekket bagasjen og nå har du noen timer å bruke på flyplassen. Eller du har mer enn et par timer før neste tilkobling, og du vil gjerne forlate flyplassen, men ikke med all håndbagasjen. Er det et sted du kan lagre dem på Phoenix Sky Harbor International Airport? Dessverre, på grunn av føderale sikkerhetsrestriksjoner pålagt av Transportation Security Administration, tilbyr ikke Sky Harbor noen form for lagring på flyplassen.

I andre land kan du ofte finne skranker eller skranker for venstre bagasje hvor du kan sjekke varene dine, men Phoenix Sky Harbor International Airport har ikke det alternativet. Dette betyr at du må ha med deg det du tok med deg på flyet. Du kan planlegge for det på forhånd ved å prøve å få alle varene dine sjekket gjennom med flyselskapet bortsett fra det du absolutt trenger for flyreisen. Forhåpentligvis får de plass i en stor veske, ryggsekk eller koffert.

Flyplasssalonger

Flyselskapsklubbmedlemmer eller de som reiser på Business Class eller First Class kan ha tilgang til flyselskapets lounge på Phoenix flyplass. Mens salonger vanligvis lagrer bagasje for gjester, er det bare mens gjesten bruker og er tilstede i salongen.

Anbefalt: