Norwegian Cruise Lines familievennlige moro

Innholdsfortegnelse:

Norwegian Cruise Lines familievennlige moro
Norwegian Cruise Lines familievennlige moro

Video: Norwegian Cruise Lines familievennlige moro

Video: Norwegian Cruise Lines familievennlige moro
Video: NCL TOP 10 FAQ 2023 - Frequently Asked Question at Norwegian Cruise Lines - Find out the Answer here 2024, Kan
Anonim
Norwegian Cruise Line Nickelodeon Aqua park
Norwegian Cruise Line Nickelodeon Aqua park

Norwegian Cruise Lines 14 skip er flytende feriesteder, kjent for sin innovative freestyle-servering og en mengde spisesteder (kinesisk nudelbar, en brasiliansk steakhouse og japansk hibachi og sushi), underholdning ombord av høy kvalitet og en overflod unike rekreasjonsmuligheter. De nyeste skipene i Breakaway-klassen (Breakaway, Getaway og Escape) har spesielt fantastiske vannparker og morsomme sports alternativer (strikstrampoline, klatrestativ, taubane).

I 2014 og 2015 lanserte NCL den andre Breakaway-klassen og den første Breakaway Plus-klassen. Norwegian Getaway med 4 000 passasjerer tilbyr ukentlige seilinger til Øst-Karibien ut av Miami. Norwegian Escape er basert året rundt i Miami og tilbyr syv-netters karibiske cruise.

Barnesaker

Det finnes et utmerket utvalg av familiesentrerte tilbud, inkludert overvåket barneklubb for alderen 3 til 17 år. De to-etasjers Splash Academies på Norwegian Escape, Breakaway og Getaway er NCLs største barnerom til sjøs, fulle av høyteknologiske spill, en sirkusskole og til og med en liten kino. Splash Academy deler barna inn i tre aldersgrupper: Skilpadder for alderen 3 til 5; Seler for alderen 6 til 9; og delfiner for alderen 10 til 12. Programmeringinkluderer å lære å sjonglere og gjøre andre sirkustriks, kunst og håndverk, og Nintendo Wii-konkurranser. For tenåringer i alderen 13 til 17 tilbyr Entourage sport, filmkvelder og et hipt klubbhus fullpakket med fotball, airhockey, Wii og andre spill.

Spedbarn og småbarn i alderen 6 til 35 måneder kan delta i Guppies aktivitetsprogram, men de må være i følge med en forelder. Det er overvåket gruppebarnepass tilgjengelig i begrensede timer, men ingen privat barnevakt på rommet.

Håp barna dine å ta del i en av Nickelodeon- eller Nick Jr.-opplevelsene ombord? Dessverre ble NCLs samarbeid med Nickelodeon for å tilby underholdning med Nick-tema ombord på utvalgte skip avsluttet i slutten av 2015.

Beste skip

Breakaway-klassen er skinnende og vakre, med en mer dempet, sofistikert fargepalett enn NCLs andre skip. Høydepunkter for familier inkluderer: AquaPark med flere etasjer med flere sklier, bassenger og boblebad; sportskompleks med den største taubanen til sjøs, minigolf, fjellklatring og mer; mer enn to dusin spisesteder (de fleste mot en ekstra kostnad, men); The Waterfront, en strandpromenade med butikker og spisesteder; et stort antall familierom og sammenhengende lugar alternativer.

Beste kupp

De nyere skipene får mer oppmerksomhet, men Norwegians eldre skip tilbyr mange av de samme funksjonene til betydelig lavere priser. De kan være et ideelt valg for førstegangscruisere. NCL kan være en aggressiv rabatter, og tidligere kampanjer har inkludert barnepriser på $99, gratis kreditt ombord ogbunnpriser (så lave som $25 per natt). Hvis du er fleksibel med datoer, kan seilinger i siste liten (innen to til tre måneder etter bestilling) være kjempebra.

Godt å vite

Det er mer nikkel og diming ombord på NCL enn på noen andre cruiserederier. Mens flere spiserom og buffeer er gratis, må du betale ekstra for å dra nytte av dusinvis av fristende spisesteder som linjen er kjent for. På den annen side er det store utvalget av spisesteder og fleksibel planlegging ideell for familier som ikke ønsker å være avhengig av strenge spisetider og spisesteder.

Selv om noen underholdnings alternativer er barnevennlige (Blue Man Group), er andre desidert mer voksne og edgy (se risquert Broadway-show, "Rock of Ages").

Norwegian introduserte et nytt skip i Breakaway Plus-klassen k alt Norwegian Bliss tidlig i 2018.

Anbefalt: