Beste familiegolfferier i USA
Beste familiegolfferier i USA

Video: Beste familiegolfferier i USA

Video: Beste familiegolfferier i USA
Video: M.Onur Bayraktar - Arka Mahalle ( Beste ) 2024, Kan
Anonim

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

Golfing kan være morsomt for hele familien, men ikke alle baner og alpinanlegg er laget like. Disse topp golfanleggene rundt om i landet tilbyr voksen- og barnevennlige baner og mange andre fasiliteter for å holde alle underholdt.

Pinehurst Resort: Pinehurst, NC

en ung dame som ser golfballen hennes på greenen
en ung dame som ser golfballen hennes på greenen

Det hellige og historiske Pinehurst Resort er mer barnevennlig enn du kanskje tror. Familievennlige fasiliteter inkluderer romslige suiter, et svømmebasseng, barneklubb og en fabelaktig helårsprisplan der barn på 12 år og under bor, spiller golf og spiser gratis når de følger med en betalende voksen. Om sommeren gjelder den samme avtalen for barn under 17 år.

Anlegget har etablert fem av sine åtte baner som familiebaner, med spesielle familie-tee-markører på bane nummer 1, 3, 4, 5 og 8. Golfklubben tilbyr familie-tee-tider og junior-tee-tider, som samt leksjoner og klinikker. Om sommeren tilbyr Pinehurst en "Family Fairways"-pakke som oppfordrer familier til å spille golf sammen. Family Fairways starter hver ettermiddag kl. 16.00, og inkluderer gratis utleieklubber for helefamilie, en times oppfriskningsklinikk for nybegynnere eller grunnleggende, ubegrenset rekkeviddebruk og en runde golf på bane nr. 8, en mesterskapsbane designet av Tom Fazio.

Princeville Makai Golf Course

Princeville Makai golfbane
Princeville Makai golfbane

Familier som bor på Westin Princeville Ocean Resort og Princeville Resort Kauai har et flott alternativ.

Princeville Makai Golf Club er et Robert Trent Jones Jr.-design, som åpnet i 1971 og ble nylig redesignet i 2009. Juniorgolfere i alderen 6 til 15 spiller gratis når de spiller med en betalende voksen. Juniorgolfere i alderen 16 til 17 spiller for halvparten av voksenprisen. Juniorer som ikke trenger leie i voksenstørrelse, nyter gratis utleieklubber hele dagen. I tillegg får juniorer gratis instruksjon når de tar en leksjon med en betalende voksen.

Kiawah Island Golf Resort: Kiawah Island, SC

gutt og jente på Kiawah Island Golf Resort
gutt og jente på Kiawah Island Golf Resort

Fra familiestarttider og leie av juniorklubber til barneaktiviteter og juniortimer, tilbyr Kiawah Island Family and Junior Golf Program for familier. Tre av Kiawahs fem baner har junior tee-markører i løpet av sommeren på de fremste nine og en bane, Osprey Point designet av Tom Fazio, har dem på alle 18 hull. Tommy Cuthbert læringssenter på Turtle Point holder klinikker for juniorer i alderen 8 til 17 og to-dagers junior golfleirer for middels spillere i alderen 12 til 17.

Omni La Costa Resort & Spa: Carlsbad, CA

mann som lærer gutten å spille golf
mann som lærer gutten å spille golf

Omni La Costa Resort & Spa i Carlsbad,California, tilbyr golfprogrammer for voksne på to historiske baner, som har vært vertskap for Jack Nicklaus, Gary Player, Phil Mickelson, Tiger Woods og flere.

Barn kan delta i feriestedets TOUR Academy Junior Golf Program, hvis instruktører inkluderer tidligere og nåværende turneringsproffer, trenere til topp PGA TOUR-mestere og LPGA-spillere. TOUR Academy Junior Golf Camps er tilgjengelig for barn i alderen 7 til 17 i heldags- og halvdagsopplevelser for alle ferdighetsnivåer. I tillegg til golf tilbyr Omni La Costa Resort tennis, spa og basseng og badeland med sklier.

W alt Disney World: Orlando, FL

barn som spiller golf i Disney World
barn som spiller golf i Disney World

Sammen med sine fire fornøyelsesparker, to vannparker, to dusin feriesteder og utallige shopping- og spisesteder, tilbyr W alt Disney World også fem golfbaner, inkludert fire 18-hullsbaner og en 9-hulls gangbane som passer for barn.

Disneys golfanlegg drives av Arnold Palmer Golf Management. Leksjonene inkluderer 45 minutter med privat instruksjon, inkludert videoanalyse, leie av golfklubber og leie av sko. Alle aldre er velkomne, og juniorgolfere på 17 år og yngre får en lavere pris.

I tillegg finnes det sommergolfleirer for juniorer for barn i alderen 8 til 13 år som inkluderer instruksjoner om det grunnleggende i spillet og trening på kurs.

Hershey Country Club: Hershey, PA

unge golfere på Hershey
unge golfere på Hershey

Hershey Country Club er rangert av Golf Digest som et av de 50 beste feriestedene i USA, og har to 18-hulls baner som en gang var hjemmet tilgolfikonene Ben Hogan og Henry Picard. I tillegg tilbyr klubben Spring Creek Golf Course, den første i landet som ønsker golfere under 18 år velkommen. Banen tilbyr fortsatt en vennlig atmosfære for yngre golfere, inkludert juniorpriser og juniorgolfklinikker.

The Hershey Country Club er tilgjengelig for gjester på Hotel Hershey og Hershey Lodge.

Kauai Lagoons Golf Club: Kauai, HI

Kauai Lagoons Golf Club
Kauai Lagoons Golf Club

Kauai Marriott Resort på Kalapaki Beach er et familievennlig feriested på 800 dekar strand som har det største ett-etasjes svømmebassenget på Hawaii. Feriestedet ligger ved siden av Kauai Lagoons Golf Club, hvis mesterskap Jack Nicklaus signaturdesignede 18-hulls Kiele-bane tilbyr fjell- og havutsikt i frodige hawaiiske omgivelser.

Juniorer i alderen 6-17 kan spille gratis når som helst på Waikahe Nine-banen når de er i følge med en betalende voksen. Ett barn kan spille gratis for hver betalende voksen.

Sunriver Resort: Sunriver, OR

Sunriver Resort i Oregon: golfgreen
Sunriver Resort i Oregon: golfgreen

Hver av Sunriver Resorts fire golfbaner er designet av en anerkjent arkitekt. Tre er 18-hulls baner: Crosswater, designet av Bob Cupp; Meadows, designet av John Fought; og The Woodlands, en mesterskapsbane designet av Robert Trent Jones, Jr.

Bob Cupp-designet Caldera Links er en familievennlig 9-hullsbane som gjør golfspill tilgjengelig for alle ferdighetsnivåer. Juniorer i alderen 12 til 17 spiller for bare $25.

Wigwam Resort: Phoenix, AZ

ung golfspillerpå Wigwam Resort: Phoenix, AZ
ung golfspillerpå Wigwam Resort: Phoenix, AZ

The Wigwam Resort i Phoenix tilbyr:

  • Tee-tider for familien: Familier kan nyte et spill med barna uten å bekymre seg for tempoet i spillet. Barn i alderen 17 år og under golf gratis når de er ledsaget av en voksen som betaler for høypris.
  • Golftimer: Mamma og pappa kan spille en runde mens barna lærer spillet med instruksjon på Wigwam's Plane Truth Performance Center. Eller hele familien kan delta i en leksjon sammen. Leksjoner er tilgjengelige for alle ferdighetsnivåer.
  • Tre baner: Wigwams trio av 18-hulls mesterskapsgolfbaner (Gold, Patriot og Heritage) tilbyr mangfold. To baner ble designet av Robert Trent Jones, Sr.
  • Fasiliteter på feriestedet: Wigwam har en rekke restauranter, svømmebassenger og et spa. Barnevennlige aktiviteter inkluderer dykkefilmer, familiespillkvelder, tennisklinikker og triviakvelder.

La Cantera Hill Country Resort: San Antonio, TX

mann som lærer gutt å spille golf på La Cantera Hill Country Resort: San Antonio, TX
mann som lærer gutt å spille golf på La Cantera Hill Country Resort: San Antonio, TX

La Cantera Hill Country Resort har to 18-hulls mesterskapsbaner og tilbyr golfpakker med ubegrenset spill og rabatterte golfpriser.

Jekyll Island Club: Jekyll Island, GA

mann og to gutter med golfbager på Jekyll Island Club: Jekyll Island, GA
mann og to gutter med golfbager på Jekyll Island Club: Jekyll Island, GA

Jekyll Island Club var en gang millionærenes stempelmark. Den historiske golfklubben er Georgias største offentlige golfanlegg med en 9-hullsbane og tre 18-hullsbaner, inkludert Pine Lakes med familie-tees. Prisene er rimelige, med en greenfee på $45 for å gi deg 18 hull og en vogn på en av de tre kvalitetsbanene med godt kondisjonering, hele året. Leksjoner og klinikker er tilgjengelig for alle ferdigheter.

Pointe Hilton Tapatio Cliffs Resort: Phoenix, AZ

solnedgang over greenen på Pointe Hilton Tapatio Cliffs Resort: Phoenix, AZ
solnedgang over greenen på Pointe Hilton Tapatio Cliffs Resort: Phoenix, AZ

Flagskipeiendommen til Hilton Golf Academy, Pointe Hilton Tapatio Cliffs Resort, har et dedikert instruksjonsområde med treningsbunkere, pitching- og chippingområder og en puttinggreen i full størrelse. Akademiet tilbyr daglige klinikker til privattimer for voksne og juniorer.

Palmetto Dunes Oceanfront Resort: Hilton Head, SC

kvinne som lærer barn å spille golf på Palmetto Dunes Oceanfront Resort: Hilton Head, SC
kvinne som lærer barn å spille golf på Palmetto Dunes Oceanfront Resort: Hilton Head, SC

Golf Digest-lesere har rangert Hilton Head Island blant de 10 beste golfdestinasjonene, og golfbanen på Palmetto Dunes Oceanfront Resort er den eneste med permanente junior-tees. Familier kan leke sammen eller barna ta leksjoner eller en klinikk. Andre aktiviteter på feriestedet inkluderer tennis, kajakkpadling, svømming, sykling og mer.

Wilderness Hotel & Golf Resort: Wisconsin Dells, WI

to voksne og tre barn som spiller golf
to voksne og tre barn som spiller golf

Best kjent for sitt 500 kvadratmeter store badeland, har Wilderness Hotel & Golf Resort også en golfklubb med en 18-hulls mesterskapsgolfbane og en 9-hulls familiebane med juniortees for å bidra til å bygge golfspillet for unge golfere.

Hyatt Lost Pines Resort: Austin, TX

utsikt over greenen på Hyatt Lost Pines Resort: Austin, TX
utsikt over greenen på Hyatt Lost Pines Resort: Austin, TX

Kjøp på Tripadvisor.com

Tilgjengelig for gjester på Hyatt Lost Pines Resort, Wolfdancer Golf Club ble nylig kåret av Golf Magazine til en av de "beste offentlige golfbanene i Texas." Det er en offisiell U. S. Kids Golf Family Course med et oppsett som hjelper barn og nybegynnere å spille golf fra passende gårdsplasser. Juniorgolfere i alderen 6 til 17 betaler halvparten av voksenprisen. Barn under 12 år spiller gratis etter kl. 14.00 når de er i følge med en betalende voksen.

I tillegg tilbyr feriestedet sin spesielle Family Wolf Pack Rate som har moro etter kl. 16.00 på feriestedet. For $150 vil en familie på fire få gratis utleie av køller for alle, bruk av to golfbiler med GPS, og - hvis ny i spillet - en leksjon fra en av PGA-proffene.

Callaway Gardens: Pine Mountain, GA

gruppe barn som spiller golf på Callaway Gardens: Pine Mountain, GA
gruppe barn som spiller golf på Callaway Gardens: Pine Mountain, GA

Kjøp på Tripadvisor.com

Callaway Gardens var et av de første feriestedene som installerte t-skjorter for barn på golfbanene. Lake View-banen er Callaway Gardens originale golfbane, med bredere fairways og flere vannhull, som komplementerer den mer krevende Mountain View-banen.

Under en familieferie inkluderer Summer Family Adventure-programmet muligheten for barn til å ta golftimer som en del av barneklubben, mer intense golftimer etter barneklubben eller en foreldre/barn golfturnering under uke. Som en bonus får foreldre spille så mye spesialpriset golf de vil mens barna koser seg kl.overvåket barneklubb, mandag til fredag, kl. 9.00 til 15.00.

Treetops Resort: Gaylord, MI

golfere på Treetops Resort: Gaylord, MI
golfere på Treetops Resort: Gaylord, MI

Kjøp på Tripadvisor.com

Treetops Resort, som eies av den anerkjente golfinstruktøren Rick Smith, er en førsteklasses golfdestinasjon i Midtvesten med fem golfbaner for å tilby utfordringer for alle ferdighetsnivåer. Feriestedets akademi er kåret til en av Golf Magazines "topp 25 golfskoler i Amerika", og er den eneste skolen i landet som har et elev/lærerforhold på 2:1 og tilbyr leksjoner for hvert medlem av familien. For juniorer i alderen 13 og yngre, er det klinikker og leksjoner inkluderer putting og straightest-drive-konkurranser samt mer intensive flerdagers leire. For familier som bestiller en golfpakke for overnatting, spiller en junior på 18 år og under gratis med per betalende voksen.

Anbefalt: