Været og klimaet i Disneyland

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Disneyland
Været og klimaet i Disneyland

Video: Været og klimaet i Disneyland

Video: Været og klimaet i Disneyland
Video: EUROPA-PARK vs. DISNEY WORLD 🇩🇪 Disney is 3x’s More Expensive?! 😱 2024, Kan
Anonim
Torneroseslottet i Disneyland Anaheim
Torneroseslottet i Disneyland Anaheim

Denne veiledningen er laget for å hjelpe deg å vite hva Disneyland-været kan være om seks måneder – eller når du planlegger Disneyland-ferien. Det kan hjelpe deg med å bestemme når du skal dra, spesielt hvis du også sjekker tipsene og advarslene om folkemengder og kostnader i den beste tiden å besøke Disneyland-guiden.

I tillegg til de sesongbaserte pakketipsene nedenfor, er dette noen ting du bør vite:

  • Unngå å dingle ting og alt som kan sette seg fast i kjøreutstyr.
  • En liten slyngeveske som du kan trekke foran er et godt valg, siden den er lett å oppbevare på turer.
  • Du vil gå en mil eller mer for hver time du bruker i Disneyland. Velg fottøyet ditt med omhu, og ikke prøv å bryte inn et par nye sko.
  • Hvis hatten din ikke har en stropp å holde den på, ta med en pose du kan legge den i mens du sykler.
  • Damer, dere kan få enda flere ideer og tips i jenteguiden til pakking til Disneyland.
Image
Image

Raske klimafakta

  • Hottest måned: august (87 grader F)
  • Kaldeste måned: januar (69 grader F)
  • Våteste måneder: januar og februar (3 tommer regn), mars (6 nedbørsdager)

Noen lokalbefolkningen hevder at det er et fenomen som kalles "jordskjelvvær," som de sier er varmt og tørt. Denne myten går tilbake til antikkens Hellas. Sannheten er at jordskjelv starter kilometervis under jorden. De påvirkes ikke av temperatur og skjer uansett vær.

Disneyland om våren

Våren er en av de beste tidene å reise til Disneyland, værmessig. Temperaturene vil være behagelige, solen vil skinne 12 til 14 timer i døgnet, og det kommer neppe til å regne. For å få mest mulig ut av det, bruk guiden til Disneyland om våren for å finne ut når parkene er mindre overfylte.

Hva du skal pakke: Se tipsene for pakking for Disneyland i regnet i høstdelen ovenfor. Ellers bør du planlegge for gjennomsnittstemperaturene, men sjekk kortdistansevarselet før du begynner å pakke bagasjen.

Disneyland om sommeren

Sommeren i Disneyland er het. Og overfylt. Du vil ha 14 timer med dagslys, og parkene er åpne til midnatt. For mestringsstrategier og tips som har vist seg å hjelpe deg å takle, bruk guiden til Disneyland om sommeren.

Har du hørt om June Gloom? Hvis du bor i California, vet du sannsynligvis at sommeren er når havets marine lag blir sugd i land av stigende varmere luft. Noen ganger holder det kysten overskyet og kjølig hele dagen. Det påvirker Disneyland på sommermorgener, men blir sjelden værende så langt inne i landet en hel dag.

Hva du skal pakke: Ikke bekymre deg for regn, men pakk rikelig med solkrem for å beskytte mot høye UV-nivåer. Velg klær som holder deg kjølig og husk at uansett hva den forventede høyden er, vil Disneyland føles 5 til 10 grader Fvarmere. Unngå veldig korte shorts, som gjør at bena dine blir utsatt for solbrenthet og fester seg til setene på turer.

Disneyland om høsten

Høsten er nesten som to separate sesonger når det kommer til folkemengder. Du vil ha 11 til 13 timer med dagslys. For å finne ut når parkene vil være mindre overfylte, se guiden til Disneyland om høsten.

Santa Ana-vinden øker om høsten. Når høytrykk i innlandet presser luft gjennom de lokale fjellovergangene, kan det skape vindkast på opptil 70 miles per time. Heldigvis varer de vanligvis bare noen få dager.

Hva du skal pakke: Du trenger kanskje regntøy på senhøsten, men værmønstrene varierer, og det er langt fra noen sikkerhet. Pakk en regnjakke med hette, men ikke ta den med deg ut døren bare fordi det er overskyet ute. Sjekk i stedet dagens værmelding. Og ikke tenk på å ta en paraply i stedet. De gjør det for vanskelig å bevege seg rundt i parken.

Ellers, planlegg klærne dine for temperaturene som er oppført nedenfor, men ikke pakk kofferten før du sjekker en kortreist værmelding.

Disneyland om vinteren

Vinteren er Californias regntid. Eller i det minste er det noen ganger. Avhengig av havtemperaturer, atmosfæriske elver og andre fenomener, kan det regne veldig lite eller mye. Sør-Californias gjennomsnittlige årlige nedbør er 15 tommer, men det skjuler det faktum at det varierer fra 6 til 20 tommer.

Temperaturmessig er vinteren en god tid å reise til Disneyland når de moderate temperaturene gjør det enkelt å holde energien oppe.

Dagene blir kortere, med ca. 10timer med dagslys. Når det gjelder folkemengder og andre problemer, er vinteren nesten som to årstider, en travel og en ikke. Du kan finne ut om det i guiden til Disneyland om vinteren.

Hva skal pakkes: Se merknadene ovenfor om regntøy. Ideene er de samme, men det er mer sannsynlig at du trenger det om vinteren. Og når du sjekker værmeldingen, er det stor forskjell på dryss og regn. Ikke bare se på prosentvis sjanse for regn, men hvor mye som forventes og hvor mye vind som vil følge med det.

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 69 F 3,0 tommer 10 timer
februar 70 F 3,0 tommer 11 timer
mars 72 F 2,0 tommer 12 timer
april 75 F 1,0 tommer 13 timer
mai 77 F 0,4 tommer 14 timer
juni 80 F 0,2 tommer 14 timer
juli 87 F 0,0 tommer 14 timer
august 87 F 0,0 tommer 13 timer
september 86 F 0,1 tommer 12 timer
oktober 81 F 0,7 tommer 11 timer
november 73 F 1,0 tommer 10 timer
desember 70 F 2,0 tommer 10 timer

Anbefalt: