Reiseagenter som bruker flykonsolidatorer

Innholdsfortegnelse:

Reiseagenter som bruker flykonsolidatorer
Reiseagenter som bruker flykonsolidatorer

Video: Reiseagenter som bruker flykonsolidatorer

Video: Reiseagenter som bruker flykonsolidatorer
Video: 🇰🇭 베트남에서 캄보디아 육로 국경넘기 [캄보디아 1] 2024, Kan
Anonim
Kvinne som gir liten gutt et lekefly
Kvinne som gir liten gutt et lekefly

Reiseagenter har mange valg av luftkonsoliderer for å oppnå lavere flypriser for sine kunder. Noen kan tilby bedre flypriser enn andre, men noen selskaper er mindre enn anerkjente. Reisebyråer har spesifikke konsolidatorer de har kjent for å være pålitelige og tilbyr lavere flypriser. Mange internasjonale seter på flyreiser ville bli usolgte hvis ikke for reisebyråer som selger de overskytende setene som selges av samlere til ofte mye billigere priser.

Å bruke konsolidatorer kan være en fin måte å imponere kunder med lavere flypriser, spesielt for internasjonale flyvninger. Dette kan også være et lønnsomt verktøy for reisebyråer, og gjøre en vinnersituasjon for kunder og reisebyråer.

About Air Consolidators

Siden internasjonale flypriser er regulert av International Air Transport Association (IATA), er det andre regler enn innenlandsbilletter. United States Air Consolidator Association (USACA) selger konsolideringsbilletter kun gjennom reisebyråer. Dette er en sertifisering reisebyråer kan se etter for å forsikre seg om at de selger fra et pålitelig selskap, som overholder regelverket og holdes ansvarlig for sin forretningspraksis. Noen konsolidatorer som tilhører USACA inkluderer: Brazilian Travel Service, C & HInternational, Centrav Inc., Cosmopolitan Travel Service, Grand Holidays, GTT Global, International Air Consolidators, Sky Bird Travel og Trans Am Travel.

I tillegg til disse har reisebyråer lister over sine egne pålitelige konsolidatorer de har brukt tidligere med gode resultater. Å ha flere konsolidatorer å velge mellom gir en agent muligheten til å handle for den beste flybilletten og flyruten, samt den beste provisjonen eller påslagsevnen. USACA tilbyr et skjema for reisebyråer som kan sende inn online til flere konsolidatorer samtidig for å handle fly. USACA sponser også det nye Air Consolidators spesialistkurs for reisebyråer, som også finnes på nettsiden deres.

Noen konsolidatorer har kontrakter med et begrenset antall flyselskaper, mens andre har flere flyselskapskontrakter. Andre konsolidatorer spesialiserer seg på forskjellige geografiske områder av verden. Hvis en agent spesialiserer seg på Asia-reiser, for eksempel, vil det være verdt å bli kjent med et par konsolidatorer som også spesialiserer seg på det området av verden. Det er flere turoperatører som også selger kun som en konsolidator, eller tilbyr lavere flypriser ved kjøp av en hotell- eller bilpakke.

Fordelene ved å bruke konsolidatorer

Når et reisebyrå bruker en konsolidator, kan de sette opp til flybilletten mens de fortsatt overfører betydelige besparelser til kundene sine. Lavere flypriser kan ofte oppnås for siste liten-reiser for kunder, når publiserte flypriser ofte er høyere uten forhåndskjøp og noen ganger kan oppholdstiden være lengre med en konsolideringsbillett. I tillegg er business- og førsteklassesbilletter ofte tilgjengelig til betydelig lavere priser enn publiserte priser, noe som gir kunden muligheten til å fly i et oppgradert sete for mye mindre penger.

Ulemper med å bruke konsolidatorer

Konsolidatorer er ikke alltid det beste valget for alle, og det betyr også agenter og kunder. Som kunde er det mulig at du ikke vil kunne motta frequent flyer miles når du kjøper billetter fra en konsolidator, og det kan være en ekstra avgift for kredittkortbetaling.

Agenter kan kanskje ikke velge spesifikke sitteplasser eller stille spesifikke flyselskapsspørsmål, siden konsolidatoren har kontroll over bestillingen, i stedet for publiserte flyreiser kjøpt hos reisebyrået. Agenter bør også være klar over når de kjøper at billetter ikke kan refunderes, og at konsolideringskjøp ikke legges til de spesifikke flyselskapets inntekter for byrået ditt. Dette kan ha betydning for salg av GDS-segmenter, eller avt alte flyselskapoverstyringer mellom et flyselskap og et reisebyrå.

Anbefalt: