November i Disneyland: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

November i Disneyland: Vær- og begivenhetsguide
November i Disneyland: Vær- og begivenhetsguide

Video: November i Disneyland: Vær- og begivenhetsguide

Video: November i Disneyland: Vær- og begivenhetsguide
Video: A Warm Welcome | Disneyland & Walt Disney World Resort 2024, Kan
Anonim
Haunted Mansion Holiday i Disneyland
Haunted Mansion Holiday i Disneyland

Så snart november begynner i Disneyland, går dekorasjonene med gresskartema ned, men julen i Disneyland starter tidlig i november. Halloween-pynt blir til jul raskere enn gudmoren til Askepott endret kjolen sin til en ballkjole.

Haunted Mansion Holiday beholder sitt Tim Burton-inspirerte "Nightmare Before Christmas"-tema til slutten av året. Over at it's a small world, høytidsdekorasjonene går opp og et ferielydspor erstatter den irriterende melodien som setter seg fast i hodet på mange. Og ikke gå glipp av Cars Land in California Adventure, hvor du finner de søteste og mest fantasifulle dekorasjonene noensinne.

Disneyland Crowds i november

Mengdemessig blir det veldig travelt under Thanksgiving-uken. Helgene er stappfulle hele måneden. For den beste publikumsfrie opplevelsen, gå på ukedager (tirsdag til torsdag), unntatt Thanksgiving-uken.

For å få en dag-for-dag prediksjon av publikumsnivåer, kan du bruke publikumsprognosekalenderen på isitpacked.com.

Disneyland-været i november

I november begynner været å kjøle seg ned, og i gjennomsnitt er det større sjanse for regn, men du kan fortsatt forvente stort sett solrike dager og kjølige kvelder.

  • Gjennomsnittlig høy temperatur: 70 F (21C)
  • Gjennomsnittlig lav temperatur: 74 F (24 C)
  • Regn: 2 tommer (5 cm)
  • Regnvær: 4 dager
  • Dagslys: 10 timer
  • Sunshine: 7 timer
  • fuktighet: 50 prosent
  • UV-indeks: 4

I ytterpunktene var Anaheims rekordlave temperatur 30 grader, og rekordhøye var 108 grader.

Disse gjennomsnittet kan gi deg en ide om været for turen, men California-været varierer fra år til år. Sjekk den gjeldende værmeldingen for Disneyland noen dager fremover for den beste informasjonen.

Hvis du vil sammenligne oktobervær med resten av året, bruk Disneylands vær- og klimaguide.

Stengt i november i Disneyland

En fordel med travlere tider som november i Disneyland er at de fleste turene vil kjøre. Noen få kan stenge på grunn av omfattende renoveringer som tar mange måneder, og det kan være korte stengninger for rutinemessig vedlikehold.

Noen attraksjoner stenger tidlig i november på grunn av installasjon av ferieoverlegg. De inkluderer Jungle Cruise og det er en liten verden (som stenger i slutten av oktober og åpner igjen tidlig i november).

Space Mountain stenger også i november for å ta ned Halloween-overlegget.

Undercover Tourist opprettholder en liste over de eksakte datoene når turene vil være stengt for oppussing.

Disneylands novemberåpningstider

For det meste av november vil Disneyland være åpent 10 til 11 timer per dag mandag til fredag og 14 til 16 timer per dag fra fredag til og medSøndag. På Thanksgiving-helgen (fjerde torsdag til lørdag), vil de ha helgetimer alle fire dagene. California Adventure-timer kan bli kortere.

Noen attraksjoner kan ha kortere åpningstider, og spesielle arrangementer kan også påvirke timeplanen. Sjekk Disneyland-kalenderen før du drar.

Hva skal pakkes

November starter regntiden i California. Ta en poncho eller hette regnjakke hvis det er spådd. De er mye mer praktiske enn paraplyer som gjør det vanskelig å bevege seg rundt og er en plage å oppbevare hver gang du skal på tur.

Kled deg ellers fornuftig i sko som ikke lager blemmer på føttene. La de dinglende tingene være hjemme så de ikke blir fanget der de ikke skal eller faller av på en tur. Hvis du blir hele dagen, trenger du noen lag etter hvert som dagen avkjøles. Du kan også enkelt glemme å pakke den og ha en unnskyldning for å hente en søt ny hettegenser eller genser.

November Events At Disneyland

  • Disneyland-julefeiringen begynner tidlig i måneden.
  • Tidlig i måneden er det uoffisielle kveldsarrangementet Dapper Day, når besøkende kler seg ut i sine søteste klær. Noen ganger tilbyr de rabatterte billetter for ettermiddagsinngang på nettsiden deres.

Reisetips for november

  • Hvis du vil ha Thanksgiving-middag på en restaurant i Disneyland Resort, ikke utsett. Merk av i kalenderen og still inn en alarm for å minne deg selv på å gjøre reservasjoner nøyaktig 60 dager i forveien. Bestill online eller ring (714) 781-3463 mellom 07:00 og 19:00.daglig (Pacific Time).
  • I løpet av første halvdel av november er Disneyland travelt i helgene, men lite folk i uken. Mange besøkende liker å gå i løpet av den tiden av måneden for å se feriedekorasjonene og nyte det fine været.
  • I løpet av Thanksgiving-uken vil parkene bli oversvømmet. Du trenger noen strategier for å holde deg unna kø og ha det gøy.
  • Oktober til og med desember er den travleste tiden for å fly til Orange County. Hvis du kan reise i september i stedet, er flybillettene den billigste måneden på hele året.
  • Hotellkostnadene vil øke etter den første uken i måneden og vil være de høyeste (og tilgjengeligheten lavest) under Thanksgiving-uken. Men ikke gi opp å få den laveste prisen du kan. Bruk i stedet tipsene til å finne de beste hotelltilbudene i Disneyland.

Anbefalt: