Ting å gjøre for ferien i St. Louis med familien din
Ting å gjøre for ferien i St. Louis med familien din

Video: Ting å gjøre for ferien i St. Louis med familien din

Video: Ting å gjøre for ferien i St. Louis med familien din
Video: Праздник. Новогодняя комедия 2024, Kan
Anonim
Polarekspresstogturen
Polarekspresstogturen

Høytiden er her, og det er så mange måter å komme i humør på i St. Louis. Enten du planlegger å velge det perfekte treet eller håper å delta på en årlig begivenhet eller tradisjon i Missouri denne høytiden, vil du garantert finne noe du og familien din vil like å gjøre sammen i år.

Enten du feirer jul, Chanukah eller Kwanzaa, er det noe for enhver smak i St. Louis og området rundt, og hvis du leter etter måter å feire uten å bruke penger, er det nok av gratis feriebegivenheter som vel.

Julelysskjermer

Anheuser Busch bryggeri
Anheuser Busch bryggeri

St. Louis har noen fantastiske julelysskjermer, fra Winter Wonderland i Tilles Park til Way of Lights i Belleville. Sjekk ut en eller flere denne høytiden.

Selv Anheuser Busch Brewery vil være ferdig pyntet til høytiden. Bryggeriet tilbyr gratis fotturer. Kid Zone er stedet der barna kan ta en tur med Brewery Express-toget og nyte en klassisk feriefilm på storskjerm. Alle kan varme seg i Suppebaren etter all julegleden.

Datoer: midten av november til begynnelsen av januar

Steder: Diverse

Winter Wonder Walk

Winder Wonder Walk
Winder Wonder Walk

Se en av områdets mest populære julelysutstillinger på Winter Wonderland i Tilles Park. Parken fylles med mer enn en million blinkende lys og forskjellige feriescener gjennom hele julesesongen. Tilles Parks Winter Wonderland er en lokal legende og har vært en favoritttradisjon i mange år i St. Louis-området.

Det er åpent hver kveld i uken, men enkelte dager er utpekt for å utforske området til fots, i ditt eget kjøretøy eller i Winter Wonderland-vognen. Forhåndsbilletter anbefales.

Datoer: 22. november 2019 til 2. januar 2020

Steder: Tilles Park, 9551 Litzinger Road St. Louis, MO 63124

Feriekransauksjon

Krans presentert på kransauksjonen
Krans presentert på kransauksjonen

Lokale blomsterdesignere viser frem sitt beste arbeid på den årlige feriekransutstillingen. Kransene er utstilt hver dag i Monsanto Hall. Utstillingen er inkludert i prisen for hageinngang. Du har også sjansen til å eie en av de omt alte kransene ved å gi et bud under den stille auksjonen.

Datoer: 23. november 2019 til 4. januar 2020

Location: Missouri Botanical Garden

Polar Express Train Ride

Polar Express på St. Louis Union Station
Polar Express på St. Louis Union Station

Polar Express-toget kommer til St. Louis Union Station. Barn kan ta en magisk feriereise med scener fra den berømte boken. Barna får en suvenirgave og hotellpakker er også tilgjengelige.

Datoer: 29. november til 30. desember 2019

Location: Downtown St. Louis

Gardenland Express Train Show

MIssouri botaniske hage
MIssouri botaniske hage

Det er alt ombord for litt feriemoro i Missouri Botanical Garden. The Garden starter høytiden med sitt årlige blomster- og togshow "Gardenland Express". Showet inneholder modelltog som snirkler seg gjennom et miniatyrlandskap fylt med blomstrende vinterscener. Displayet er åpent hver dag fra 09.00 til 16.00. Inngang er $5 per person i tillegg til den vanlige inngangsbilletten til hagen. Hagemedlemmer kommer inn gratis.

Datoer: 23. november 2019 til 1. januar 2020

Location: Missouri Botanical Garden

Native American Holiday Market

Halskjeder
Halskjeder

For en unik julehandelsopplevelse, ta turen til Cahokia Mounds for indianske markedsdager i helgen etter Thanksgiving. Dusinvis av innfødte kunstnere vil selge kunst og håndverk. Varene inkluderer smykker, tepper, malerier, bøker og mer.

Datoer: 29. november til 1. desember 2019

Location: Cahokia Mounds

Frokost med julenissen

To små jenter poster sammen med julenissen på Magic House Dine with Santa-arrangementet
To små jenter poster sammen med julenissen på Magic House Dine with Santa-arrangementet

St. Louis-områdets barn er invitert til å spise med julenissen denne høytiden. St. Louis Zoo, Magic House og andre toppattraksjoner arrangerer alle frokost med julenissen. Prisene varierer for hvert arrangement,men de inkluderer alle et måltid, godbiter til barna og bilder med selveste nissen.

Datoer: Gjennom hele desember

Location: Diverse

julelysturer på Daniel Boone Home

Christmas Candlelight Tour på Daniel Boone Home
Christmas Candlelight Tour på Daniel Boone Home

Ta en tur tilbake til 1800-tallet denne julen på Daniel Boone Home i Defiance, Missouri. Boone Home ønsker besøkende velkommen til turer med levende lys. Spaser gjennom den historiske eiendommen mens tusenvis av stearinlys lyser opp veien. Det er nesten et dusin bygninger dekorert for en 1800-talls jul. Billetter koster $15 for voksne i døren og gratis for barn under 4 år. Et begrenset antall billetter er tilgjengelig, og reservasjoner anbefales på det sterkeste.

Datoer: 6.–7. desember og 13.–14. desember 2019 fra kl. 18.00. til 22:30

Location: Daniel Boone Home, Defiance

Jul i gamlebyen Florissant

Florissant markerer høytiden med en julefeiring i den historiske gamlebyen. Festlighetene begynner med at julenissen kommer like etter klokken 14. og avsluttes med tenning av byens juletre kl.17. Det er også håndverk, kjeks og høytidsmusikk utover ettermiddagen.

Datoer: 7. desember 2019, fra kl. 14.00. til 16:30

Sted: Florissant rådhus

Hjem for ferien

Den lille byen Elsah, Illinois, er kjent som "landsbyen der tiden sto stille." Elsahs historiske sjarm er absolutt utstilti ferien. Besøkende kan besøke hjem som er pyntet til jul, shoppe litt og delta på tenningen av landsbyens juletre.

Den $15 homes tour-inngangsbilletten inkluderer en vogntur og musikk i de to Elsah-kirkene.

Datoer: 7. desember 2019, kl. 12.00. til 16.00

Location: Elsah, IL

Skøyter på Steinberg Rink

Ta frem skøytene og ta en runde på Steinberg Rink i Forest Park. Hvis du ikke eier dine egne skøyter, kan du leie dem der på banen. Denne store friluftsbanen er en del av den typiske ferieopplevelsen, og de tilbyr til og med leksjoner for de som vil gå på skøyter, men ikke vet hvordan.

Datoer: 15. november 2019, til og med 1. mars 2020

Location: Steinberg Rink, Forest Park

Taste of Chocolate and Holiday River Walk

Julenissens sjokoladeekspress
Julenissens sjokoladeekspress

Feir sesongen på Taste of Chocolate og Holiday River Walk i Grafton. Bedrifter langs Main Street vil tilby spesielle kampanjer, musikk og underholdning, mens Grafton Winery serverer alle slags sjokoladegodbiter. Billetter koster $9 på forhånd og $10 i døren.

Datoer: 7. desember 2019, kl. 11.00 til 17.00

Location: Grafton, IL

Cookie Spree på Cherokee

Julenissen og Krampus
Julenissen og Krampus

Det er en søt shoppingopplevelse langs Antique Row på Cherokee Street. Butikker vil servere julekaker til kunder. Det er også levende musikk og ferieunderholdning.

Datoer: 7. desember 2019, kl. 11.00 til 16.00

Location: South St. Louis

Soulard Holiday Parlor Tour

Dette er 44. året for Holiday Parlor Tour i Soulard. Ta en spasertur gjennom historiske hjem dekorert for sesongen. Arrangementet inkluderer også en feriebasar, mat og musikk. Billetter koster $28 på forhånd og $35 i døren.

Datoer: 7.–8. desember 2019

Location: Soulard, South St. Louis

Kristkindl Markt

juledekor
juledekor

Hermann, Missouri, er kjent for sin tyske arv, og den viser seg virkelig i løpet av ferien. Besøkende kan kjøpe håndverk, dekorasjoner, mat og mer på et tradisjonelt tysk julemarked k alt Kristkindl Markt. Det er to markeder satt opp i helgene rygg mot rygg, det første på Stone Hill Winery etterfulgt av Hermannhof Winery.

Datoer: 7.–8. desember 2019 (Stone Hill) og 14.–15. desember 2019 (Hermannhof)

Location: Stone Hill Winery Pavilion og Hermannhof Festhalle, Hermann

Symphony Holiday Concerts

St. Louis symfoni
St. Louis symfoni

St. Louis Symphony feirer høytiden med en rekke spesielle konserter. Sesongen 2019 inkluderer "The Nutcracker", et julejazzshow, "Holiday Magic" av St. Louis Children's Choir, den alltid populære Mercy Holiday Celebration, "Home Alone" på konsert og mye mer.

Dates: Velg datoer til og med 22. desember 2019

Location: Powell Symphony Hall

Holiday Brass Concerts

Høytidsmessingkonserter
Høytidsmessingkonserter

The Holiday Brass Concerts er en årlig tradisjon for mange i St. Louis. Konsertene vil være i Manchester United Methodist Church på Woods Mill Road.

Datoer: 2.–3. desember 2019

Steder: Manchester United Methodist Church, West St. Louis County

Kveldsmat med julenissen

Kveldsmat med julenissen i Missouri Botanical Garden
Kveldsmat med julenissen i Missouri Botanical Garden

Spiser kveldsmat med julenissen i sommerfuglhuset i Missouri Botanical Garden. Unngå kulden utenfra og feir jul inne i denne tropiske vinterhagen. Prisen er $20 per person for Garden-medlemmer eller $25 per person for ikke-medlemmer. Håndverk, kjeks og en suvenir er inkludert. Plassen er begrenset og reservasjoner er nødvendig.

Datoer: 13.–15. desember og 20.–22. desember 2019, kl. 17.30. til 19:30

Location: Missouri Botanical Garden

Julesanger i hagen

Carolers i hagen
Carolers i hagen

Missouri botaniske hage er et vakkert syn når som helst på året, men i løpet av ferien kan du også nyte sesongens lyder under Old Time Christmas Music in the Garden. Musikere vil opptre i hele hagen, og nissen vil dukke opp for å lytte til barnas ønsker. Carols in the Garden er inkludert i hageopptaket.

Datoer: 7. desember 2019, kl. 13.00. til 16.00

Location: Missouri Botanical Garden

Gingerbread 5K Run/Walk

Den første lørdagen i Belleville er den årlige Gingerbread 5K Run/Walk. Etter morgenvandringen kan du utforske sentrumsområdet ved å sjekke ut butikkene og restaurantene og samle informasjonskapsler. Du må registrere deg for turen hvor du får utdelt en pose til informasjonskapselsamlingen din.

Datoer: 7. desember 2019

Location: Belleville, IL

Jul i katedralen

katedralkonserter
katedralkonserter

Feir jul ved den vakre katedralbasilikaen i Central West End. Christmas at the Cathedral-konserter har St. Archdiocesan Choirs - både voksne og barn - og orkester, som fremfører juleklassikere.

Datoer: 7.–8. desember 2019

Location: Central West End

Hometown Holiday Concert

Northwinds Concert Band
Northwinds Concert Band

The Northwinds Concert Band fremfører sin årlige feriekonsert på Florissant Civic Center Theatre. Bandet vil bringe liv til musikken fra den klassiske juleanimasjonsfilmen "The Snowman", samt andre tidløse feriefavoritter.

Datoer: 15. desember 2019, kl. 15.00

Location: Florissant

Lafayette Square Parlour Tour

Tur rundt i noen av St. Louis' fineste viktorianske hjem, alle pyntet til jul. Turen begynner ved Park House på 2023 Lafayette Avenue. Alle de elleve boligene på omvisningen er innen gangavstand, men det er også en tralle for å transportere besøkende mellom boligene.

Datoer: 8. desember 2019, kl. 10.00 til 17.00

Location: South St. Louis

KMOX ferieradioprogram

En liveopptreden av favorittradiopersonlighetene dine fra KMOX. Hvert år setter stasjonen opp et gammelt, direktesendt radiospill for høytiden.

Datoer: 16. desember 2019

Location: Sheldon Concert Hall

St. Louis Ballets nøtteknekker

St. Louis Ballet fremfører Nøtteknekkeren
St. Louis Ballet fremfører Nøtteknekkeren

Nøtteknekkeren kommer til scenen på Touhill Performing Arts Center. Den klassiske juleballetten er noe hele familien kan glede seg over. 18. desember 2019 kan du se matinéforestillingen for en spesiell fort alt utgave av forestillingen, rettet mot yngre publikummere for å hjelpe dem å forstå stykket.

Datoer: 29. november til 1. desember 2019, og 18. til 23. desember 2019

Sted: Touhill Performing Arts Center, North St. Louis County

Chanukah i den botaniske hagen

Chanukah-feiring i Missouri Botanical Garden
Chanukah-feiring i Missouri Botanical Garden

Opplev Chanukah-tradisjonene i Missouri Botanical Garden. Hagen vil være vertskap for "Chanukah: Festival of Lights" som begynner på den første dagen i Chanukah. Feiringen begynner med symbolsk tenning av menoraen, etterfulgt av jødisk musikk og dans. Det er også en tradisjonell markedsplass hvor shoppere kan kjøpe Chanukah-varer. Inngang er inkludert med hagebillett.

Datoer: 22. desember 2019, kl. 12.00. til 16.00

Location: Missouri Botanical Garden

julelyskonsert

Image
Image

The Bach Society Chorus and Orchestra fremfører sin årlige julekonsert i Powell Symphony Hall. Kvelden byr på Poulencs Gloria med sopransolist Michele Kennedy, en candelight prosesjon, og "The 12 Days of Christmas" av St. Louis Children's Choirs og Webster University Chamber Singers.

Datoer: 10. desember 2019, 19:30

Location: Powell Symphony Hall

Spektakulær feriepop

The Compton Heights Concert Band får selskap av Hugh Smith, Robert Ellison og Gina Galati for sitt årlige Holiday Pops Spectacular. Konserten vil inneholde et optimistisk program med julefavoritter og juleklassikere.

Datoer: 22. desember 2019

Location: The Skip Viragh Center for the Arts at Chaminade, 425 South Lindbergh Boulevard, Saint Louis

Kwanzaa: First Fruits

Image
Image

Feir afrikanske tradisjoner i Missouri Botanical Garden. Årets Kwanzaa-feiring vil inneholde musikk og historiefortelling. Det vil også være en butikk som selger Kwanzaa-håndverk og smykker. Kwanzaa er en syv dagers ferie som har fått navnet sitt fra swahili-begrepet som betyr "frukter av høsten." Feiringen er på Garden's Ridgway Center. Inngang er inkludert med billett til Hagen.

Datoer: 30. desember 2019, kl. 12.00. til 16.00

Location: Missouri Botanical Garden

Anbefalt: