Desember i New England - Begivenheter, vær, ting å gjøre
Desember i New England - Begivenheter, vær, ting å gjøre

Video: Desember i New England - Begivenheter, vær, ting å gjøre

Video: Desember i New England - Begivenheter, vær, ting å gjøre
Video: Alle mot En 2024, April
Anonim
Nubble Lighthouse desember Julelys
Nubble Lighthouse desember Julelys

Desember i New England er et Currier & Ives-trykk som kommer til live. Friske, pudderrene snødekker landsbygrønt, flammer brenner i gamle steinpeiser, stearinlys flimrer i vinduer, par holder hender mens de skøyter på en frossen dam eller koser seg på en kanefart med hest. Jo lenger nord i regionen du kommer, desto større er sannsynligheten for perfekt snø. Det er ikke overraskende at de 10 beste stedene å oppleve en hvit jul i New England inkluderer fire i Maine.

Midt i feriens travelhet er New England det perfekte reisemålet for dagstur eller helgetur. Gå tilbake i tid, og opplev julen i Old Sturbridge Village eller Strawbery Banke. Opplev høyteknologiske ferielysskjermer. Eller ta turen til New Englands outlet-butikker for å gjøre kupp på antrekk du kan bruke på feriefester og gaver for å oppfylle ethvert ønske. Kupp er spesielt gode i New Hampshire, hvor det ikke er omsetningsavgift.

Hoteller og vertshus pynter seg denne måneden, så oppholdet ditt blir lyst og lyst. Hvorfor pynte dine egne haller, når du kan sjekke inn på et overdådig dekorert B&B eller storslått hotell, og skåle for årets slutt i komfort og stil? Holiday inn turer lar deg i det minste kikke inn, selv om du ikke kan brukenatt.

Bestill en feriepakke for nyttårsaften, eller delta på en First Night-feiring. Boston er stedet hvor disse familievennlige, kunstfokuserte nyttårsfeiringene begynte. Og hvis du ikke kan komme deg til New England innen slutten av desember, sørg for å ta en beslutning om å besøke i 2020.

New England-været i desember

Gjennomsnittlige desembertemperaturer (lav/høy):

Hartford, CT: 22º/40º Fahrenheit (-6º/4º Celsius)

Providence, RI: 26º/42º Fahrenheit (-3º/6º Celsius)

Boston, MA: 28º/41º Fahrenheit (-2º/5º Celsius)

Pittsfield, MA: 19º/34º Fahrenheit (-7º/1º Celsius)

Burlington, VT: 19º/33º Fahrenheit (-7º/1º Celsius)

North Conway, NH: 15º/33º Fahrenheit (-9º/1º Celsius)

Portland, ME: 20º/37º Fahrenheit (-7º/3º Celsius)

Vinteren kommer offisielt til New England med vintersolverv (22. desember 2019), men vinterværet slår ofte til mye tidligere i måneden. De første snørasene er et rørende syn, og en hvit jul er New Englanders drøm. Heldigvis for desemberbesøkende holder den første store snøstormen seg til den enda kaldere januar måned. Når det er sagt, bør du bygge inn litt fleksibilitet i reiseplanleggingen din for å ta høyde for mulige transportforsinkelser.

What To Pack

Hvis du noen gang har stilt inn TV-en din til et Patriots-spill i desember og sett New England-fans kledd i så mange klumpete lag bare øynene deres er synlige, vet du at dette er en måned hvor det er viktig å samle sammen hvis du planlegger å tilbringe hvor mye tid som helst utendørs. Selv omdu bare feriehandler eller besøker julenissen, vil ha en lue, hansker, snøstøvler og en kåpe, med varme lag under som du kan skrelle av når du står foran et brølende bål.

Topp 10. desember 2019-arrangementer i New England

Kom i feriestemning på et av New Englands beste desemberbegivenheter! Her er 10 som bør være med på nedtellingen din til nyttårskalenderen:

1.–31. desember: Vintage Christmas i Portsmouth, New Hampshire

5.–15. desember: Christmas Prelude i Kennebunkport, Maine

6.–7. desember: Christmas Town Festival i Bethlehem, Connecticut

6.–8. desember: Stockbridge Main Street til jul i Stockbridge, Massachusetts

6.–8. desember: Christmas Stroll on Nantucket, Massachusetts

6.–8. desember: Country Roads Christmas in North Central Massachusetts

7.–8. desember: Living Nativity i Our Savior Lutheran Church i Westminster, Massachusetts

13.–15. desember: Wassail Weekend i Woodstock, Vermont

13.–15. desember: Christmas by the Sea i Ogunquit, Maine

31. desember: First Night Boston i Boston, Massachusetts

Desember 2019 Helligdager i New England

Hanukkah: 22.–30. desember

jul: 25. desember

nyttårsaften: 31. desember

Beste destinasjoner for desember i New England

New England er ren magi for barn i høytiden. Minneverdige desembereventyr forfamilier inkluderer å vente på å se julenissen i Connecticut's Christmas Village, se den nostalgiske julepynten på Cape Codder Resorts årlige Enchanted Village i Hyannis og kjøre tog gjennom Edaville USA Christmas Festival of Lights i Massachusetts. Har du eldre barn? De vil elske den årlige Inn-to-Inn Holiday Cookie and Candy Tour i de hvite fjellene i New Hampshire.

Ikke overse Connecticut for en rask desemberferie. Det er mange arrangementer som feirer sesongen i Hartford-området, inkludert Harford Holiday Light Fantasia: en av New Englands største julelysutstillinger.

Hudson Valley er også et ideelt reisemål for dagstur på denne mest fantastiske tiden av året. Besøk spektakulære Hudson Valley-herskapshus dekorert for høytiden.

Mer desember i New England reiseråd

  • Bring hjem den perfekte furuen fra en juletregård i New England mens du reiser i regionen denne måneden.
  • Santa's Village i New Hampshire gjenåpner i høytiden for vinterturer og besøk med den store fyren i den røde drakten.
  • Desember er den travleste og beste måneden å besøke juletrebutikker i New England.

Anbefalt: