Hvor kan man kjøpe polske gaver i Warszawa

Innholdsfortegnelse:

Hvor kan man kjøpe polske gaver i Warszawa
Hvor kan man kjøpe polske gaver i Warszawa

Video: Hvor kan man kjøpe polske gaver i Warszawa

Video: Hvor kan man kjøpe polske gaver i Warszawa
Video: Московия это часть Тартарии? 2024, Kan
Anonim
Polsk folkekunstgalleri i Warszawa
Polsk folkekunstgalleri i Warszawa

Produkter laget i Polen er noen av de beste suvenirene og gavene du kan kjøpe i Warszawa. Disse produktene legemliggjør arven til Polen. Håndverkere tildeler det polske varemerket for håndverk av høy kvalitet i tradisjonell folkekunst og håndverk og lokallaget mat og søte godsaker.

PolArt: Tradisjonell polsk folkekunst og håndverk

PolArt ligger på Market Square i gamlebyen i Warszawa, og er et godt alternativ for de som søker etter polsk keramikk, hånddekorerte påskeegg eller utskåret folkekunst i tre.

PolArt er til å begynne med en familiebutikk som drives av to generasjoner profesjonelle etnografer. Det utvidede lageret inkluderer skulpturer, malerier, stoffer, broderier og folkedrakter.

Butikken kan virke bitteliten, men du kan enkelt bruke en time eller mer på å finne den perfekte suveniren i butikken

Cepelia

Cepelia er Polens stiftelse opprettet for å beskytte, organisere, utvikle og spre polsk folkekunst og kunsthåndverk over hele verden. Stiftelsen opprettholder de tradisjonelle verdiene for materiell håndverk, bevarer nasjonens kulturelle identitet og har en hånd i skapelsen av den moderne polske kulturen.

Cepelia har butikker i Warszawa og i hele Polen hvor du kan finne tradisjonelle folkehåndverk og kunstverk.

Abonda

Abonda har spesialisert seg på keramikk med naturmotiv utført på en moderne måte. Blomster og blader finnes på mange av butikkens produkter.

Gingene som selges hos Abonda har en organisk og hjemmespunnet kvalitet, inkludert håndverkssmykker, broderier og stoffer. Stoffene blir deretter designet til duker, gardiner og sengetøy.

Galeria Artis og Artis Folk

Galeria Artis og Artis Folk er to butikker i Warszawa som har en rekke polske produkter, fra moderne kunstverk til tradisjonelt håndverk.

Hvis du noen gang har vært på It's a Small World-turen i Disneyland, vil disse håndlagde dukkene i tradisjonelle kostymer se veldig kjente ut for deg.

Hvis du leter etter en unik leke for et barn eller en typisk suvenir som minner deg om Polen, kommer de populære fargerike dukkene kledd i folkedrakter som representerer forskjellige regioner i landet. Du kan kjøpe dukker med ansikter i plast eller porselen, og prisforskjellen er ikke stor mellom dem.

Patera

Patera har vært i virksomhet i mer enn 40 år. Butikken spesialiserer seg på høykvalitets glassvarer, krystall og porselen av polsk opprinnelse. Du kan finne unike, moderne ting for å dekorere hjemmet ditt eller lagerføre kjøkkenet ditt.

E. Wedel sjokoladebutikker

E. Wedel, tidligere kjent som Cadbury-Wedel Polska, er en berømt polsk sjokoladeprodusent med flere lokasjoner i Warszawa.

Wedel ble grunnlagt i 1851 og regnes for å være det polske nasjonale sjokolademerket og er det ledende godterimerket blant polske produsenter. I førkrigstidens Polen, Wedelsjokolade var kjent i det meste av Sentral- og Øst-Europa, så vel som i eksklusive butikker i London og Paris.

Du kan smake på dessertene deres og kjøpe sjokolade for å ta med deg hjem.

Spesialmatbutikker i Warszawa

Hard godteri, syltetøy, sopp, honning og likører laget i Polen kan finnes i spesialbutikker over hele Polen. To kjente og høyt rangerte butikker er Krakowski Kredens og Spizarnia. Begge tilbyr tradisjonell polsk mat, inkludert ulike alternativer som reiser godt og vil være utmerkede gaver til venner og familie der hjemme.

Anbefalt: