Disneyland i desember: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

Disneyland i desember: Vær- og begivenhetsguide
Disneyland i desember: Vær- og begivenhetsguide

Video: Disneyland i desember: Vær- og begivenhetsguide

Video: Disneyland i desember: Vær- og begivenhetsguide
Video: How to Study the Bible | Dwight L. Moody | Christian Audiobook 2024, Kan
Anonim
En julefantasiparade
En julefantasiparade

Desember på Disneyland starter relativt lite folk, bortsett fra i helgene. I midten av måneden vil det være pakket hver dag, og det vil forbli slik inn i januar.

Det beste med å gå i løpet av den tiden er julepynten og sesongens godbiter. Men folkemengdene kan legge en demper på moroa. Hvis du må besøke Disneyland i denne travle tiden på grunn av begrensninger i ferieplanen, trenger du all den hjelpen du kan få for å overleve. Begynn med å ikke bare lese, men lære alle de utprøvde og utprøvde tipsene for å holde deg utenfor køen i Disneyland. Få hotellreservasjonen din så langt på forhånd du kan også.

Crowds

Hvis du planlegger å dra til Disneyland i desember, dra tidlig i måneden eller vær forberedt på å møte noen av årets største folkemengder. Ukedager i løpet av de to første ukene er den beste tiden å gå. Enhver helg, og alle ukedager etter det, vil være veldig travle.

Uken mellom 25. desember og 1. januar er en av årets travleste. 25. og 31. desember er to av få dager i året da Disneyland kan bli så overfylt at det når kapasitet. Når det skjer, må de følge brannkodene og kan ikke slippe inn flere personer, selv om de har billett.

Disneyland-været i desember

Disse gjennomsnittene kanhjelpe deg med å få en grov ide om hvordan været vil bli. Det er bare en retningslinje: California-været er akkurat som det er der du bor, forskjellig hvert år.

Desember er muligens en regnfull måned, og mens Disneyland aldri stenger på grunn av det, kan en regnværsdag føre til at turer med utendørsbaner stenger. Under sjeldne stillehavsstormer kan nedbør være et regnskyll.

  • Gjennomsnittlig høy temperatur: 66 F (19 C)
  • Gjennomsnittlig lav temperatur: 48 F (9 C)
  • Regn: 2 tommer (0,8 cm)
  • Regnvær: 5 dager
  • Dagslys: 10 timer
  • Sunshine: 7 timer
  • UV-indeks: 3 (laveste av året)

I ytterpunktene var Anaheims rekordlave temperatur 30 grader, og rekordhøye var 108 grader. Sjekk den gjeldende værmeldingen for Disneyland noen dager fremover for den beste informasjonen om vinterværet.

Cclosures

Bortsett fra virkelig store renoveringer som tar mange måneder, er en fordel med de travlere tidene i Disneyland at alle turene vil kjøre, bortsett fra korte stenginger for å gjøre rutinemessig vedlikehold.

timer

For det meste av desember vil Disneyland være åpent 12 til 16 timer per dag, med noe kortere timer i løpet av den første uken eller to i måneden. California Adventures timer kan være litt kortere.

Noen attraksjoner kan ha kortere åpningstider, og spesielle arrangementer kan også påvirke timeplanen. Sjekk Disneyland-kalenderen før du drar.

Hva skal pakkes

Desember kan være en regnfull måned (i noenår). Sjekk værmeldingen og ta en poncho eller hette regnjakke hvis det er spådd. Paraplyer er en plage å oppbevare når du skal på tur og vanskelig å gå rundt med. Det er bedre å la dem være hjemme.

Desember kan være kjølig til kjølig, spesielt etter at solen går ned. Hvis du vil nyte vannrittene, pakk klær som tørker raskt ut, slik at du ikke trenger å gå rundt bløt og elendig resten av dagen. En plastponcho vil også bidra til å holde deg tørr mens du er på tur. Hvis det hele virker som for mye å bære, kan du leie et skap for bare et par dollar.

Desember-arrangementer i Disneyland

I desember er det ikke mange planlagte arrangementer, men Disneyland vil være pyntet til høytiden, og du vil finne mange sesongbaserte aktiviteter rundt omkring i parkene.

I tillegg til å nyte julepynten i desember, kan du se en ferieparade og fyrverkeri, et besøk med julenissen og andre arrangementer.

På nyttårsaften er det et spektakulært "Ring in the New Year" fyrverkeri.

Reisetips for desember

  • Billetter: Du vil finne det vanskelig å få betydelige billettrabatter.
  • Hotellkostnader: Hotellrom vil være vanskelig å finne hele måneden, og rabatter er usannsynlig, men kan bli funnet.
  • Oktober til og med desember er den travleste tiden for å fly til Orange County. Hvis du kan reise i september i stedet, er flybillettene den billigste måneden på hele året.

Anbefalt: