Bør du besøke Mississippi's Grand Paradise Water Park?

Innholdsfortegnelse:

Bør du besøke Mississippi's Grand Paradise Water Park?
Bør du besøke Mississippi's Grand Paradise Water Park?

Video: Bør du besøke Mississippi's Grand Paradise Water Park?

Video: Bør du besøke Mississippi's Grand Paradise Water Park?
Video: Крит! Райский отпуск между городом Ханья и пляжем Балос: Creta Princess Hotel Aquapark & Spa, 2021 2024, Kan
Anonim
Grand Paradise Waterpark Mississippi
Grand Paradise Waterpark Mississippi

En middels stor park, Grand Paradise tilbyr en flott måte å kjøle seg ned midt i Mississippis varme og fuktighet og nyte litt vannaktig moro.

I motsetning til mange andre vannparker, har ikke Grand Paradise et definert tema. Navnet antyder imidlertid en generell følelse av "paradis" og antyder en tropisk atmosfære.

Blant parkens mer spennende attraksjoner er AquaTWIST-sklien. Som med alle slike badelandsattraksjoner, sender AquaTWIST faktisk ikke ryttere inn i en vertikal sløyfe; snarere vrir den seg sidelengs og tilnærmer seg en løkke.

Andre spennende turer inkluderer FreeFall speed-skli, Wipe Out bowl-tur, Grand Falls Racer matracingattraksjon og Tropical Splash og Blue Typhoon tube-sklier. (Hvis du lurer på hva en bowl-tur, speed-slide og en mat-racing-sklie er, sjekk ut "10 Types of Crazy Water Park Rides.")

Mer moderate attraksjoner inkluderer Paradise Lazy River og Grand Paradise Pool, som tilbyr et sted å holde seg kjølig og har mindre sklier og aktiviteter. Yngre besøkende vil gjerne ta turen til Waddleland Splashpad, et vannlekeområde med fontener og andre funksjoner, samt The Water Fort, en interaktiv vannlekestruktur medsprøyter, vanngardiner og en stor tippebøtte.

Grand Paradise har ikke så mange vannsklier og attraksjoner som større badeland, og det har heller ikke mer høyprofilerte attraksjoner som en vann-og-dalbane i oppoverbakke, en trakttur eller en "FlowRider"-surfertur. Men det gir absolutt en moro dag!

Grand Paradise Waterpark-sklier
Grand Paradise Waterpark-sklier

Adgangsregler for Grand Paradise Waterpark

Juniorer (under 48") betaler redusert pris. 42" og under er gratis. Militære og seniorrabatter er tilgjengelige. To-dagers pass er tilgjengelig. Sesongkort og gruppebilletter er tilgjengelig. Parkering er gratis.

Sjekk parkens nettsted for spesialiteter som reduserte priser på søndager og mandager. Grand Paradise tilbyr også et tidlig sesongkort med spesialpris hvis det kjøpes før sesongen starter.

Hva skal man spise?

Mat til salgs inkluderer pizza, burgere, pølser, BBQ-svinesmørbrød, kyllingstrimler og traktkake. Merk at Grand Paradise ikke tillater gjester å ta med egen mat, kjølere eller alkoholholdige drikkevarer.

Partyplanlegging

Grand Paradise har et festområde for grupper for å feire bursdager eller andre spesielle anledninger, samt for utflukter og arrangementer. Den tilbyr festpakker som inkluderer mat, drikke, goodiebags og ballonger.

Driftsesong

Parken er åpen daglig fra slutten av mai til begynnelsen av august. Den opererer etter en begrenset tidsplan i midten av mai og fra begynnelsen av august til begynnelsen av september.

Location

Parken ligger på 50 GrandviewKjør i Collins, Mississippi. Fra Jackson, ta Highway 49 S. Fra Gulfport, ta Highway 49 N. Grand Paradise Waterpark ligger nær krysset mellom Highways 84 og 49, bak Collins Inn & Suites.

Andre Mississippi vannparker og parker i nærheten i andre stater

  • Geyser Falls i Choctaw, Mississippi. Det er en del av Pearl River Resorts kasinokompleks og inkluderer en fullservicerestaurant med levende underholdning.
  • Gulf Islands Waterpark i Gulfport, Mississippi. Dette er en stor park med en vann- og dalbane i oppoverbakke, en familieflåtetur og et bølgebasseng.
  • Flere Mississippi vannparker og temaparker
  • Tennessee Water Parks
  • Louisiana vannparker
  • Georgia Water Parks
  • Alabama vannparker

Anbefalt: