Robert Curley - TripSavvy

Robert Curley - TripSavvy
Robert Curley - TripSavvy

Video: Robert Curley - TripSavvy

Video: Robert Curley - TripSavvy
Video: Autopsy 5 The Robert Curley Case 2024, Kan
Anonim
bobislands
bobislands
  • Robert Curley er en frilansskribent som fokuserer på reiser i de karibiske øyer.
  • Verken hans har dukket opp i publikasjoner som Coastal Living og Business Traveller, og han er forfatteren av guideboken "Off the Beaten Path: Rhode Island."

Experience

Robert Curley er tidligere skribent for TripSavvy, og har bidratt med mer enn 400 reiseartikler om de karibiske øyene på 11 år. Island living er i blodet hans - han ble født på Long Island, flyttet til Rhode Island (hans nåværende hjem), og fikk senere en forståelse for livet på tropiske øyer mens han besøkte Karibia.

Curley, som har vært frilansskribent og redaktør i mer enn 25 år, er forfatteren av reiseguiden "Off the Beaten Path: Rhode Island" samt hundrevis av magasinartikler for Coastal Living, Grace Ormonde Wedding Style, Møtenyheter, forretningsreisende, oksygen og mange andre. Curley er også redaktør for Caribbean Bob og grunnlegger og utgiver av Rhode Island Travel.

Education

Curley tok en Bachelor of Arts i engelsk fra Hofstra University.

Awards and Publications

  • Curley skrev reiseguiden "Off the Beaten Path: Rhode Island."
  • Han redigerer Caribbean Bob og grunnla og publiserer Rhode Island Travel.

Om TripSavvy og Dotdash

TripSavvy, et Dotdash-merke, er et reisenettsted skrevet av ekte eksperter, ikke anonyme anmeldere. Du vil oppdage at vårt 20 år lange bibliotek med mer enn 30 000 artikler vil gjøre deg til en erfaren reisende som viser deg hvordan du bestiller et hotell som hele familien vil elske, hvor du finner den beste bagelen i New York City, og hvordan hoppe over køene i fornøyelsesparker. Vi gir deg selvtilliten til å bruke ferien til å faktisk feriere, ikke fumle med en guidebok eller å gjette deg selv. Finn ut mer om oss og våre redaksjonelle retningslinjer.

Anbefalt: