Spending News Year's Eve i & Rundt Orlando Parks

Innholdsfortegnelse:

Spending News Year's Eve i & Rundt Orlando Parks
Spending News Year's Eve i & Rundt Orlando Parks

Video: Spending News Year's Eve i & Rundt Orlando Parks

Video: Spending News Year's Eve i & Rundt Orlando Parks
Video: We Spent New Years Eve At Universal Studios 2024, Kan
Anonim

Nyttårsaften er ikke en veldig barnevennlig ferie av natur (hva med å være oppe sent og riste champagne), men å tilbringe den i Orlando er annerledes. Med W alt Disney World i bakgården er stedet stort sett helt tilrettelagt for barn, selv klokken 23:59. på årets siste dag. Heldigvis for foreldre til unge tilbyr Orlando, Florida, mange programmer for å holde barna underholdt (mens de voksne har en festlig Prosecco) på nyttårsaften.

W alt Disney World

Hvitt og gull fyrverkeri eksploderer over et blått og hvitt Askepottslott i Disneys Magic Kingdom
Hvitt og gull fyrverkeri eksploderer over et blått og hvitt Askepottslott i Disneys Magic Kingdom

Få i gang festen 31. desember med en spesiell middag på et av W alt Disney Worlds mange beste spisesteder. Deretter kan du se det nye året med Magic Kingdom og Disneys Hollywood Studios glitrende under ferielys. Parken holder åpent til 02.00 denne kvelden (hvis barna dine er gamle nok til det, selvfølgelig).

The Magic Kingdom tilbyr en DJ-dansefest og tidlig fyrverkeri også for yngre barn. Sving over til Epcot for levende musikk, fyrverkeri og den årlige Around the World Showcase.

Universal Orlando's CityWalk

Universal Orlando
Universal Orlando

Universal's CityWalk, det travle detalj- og underholdningsdistriktet ved siden avUniversal Parks & Resorts, er stedet hvor eldre barn og foreldre vil henge ut. EVE - den viktigste NYE-festen - vil inneholde gourmetmat, signaturdrinker og populære DJ-er. Tenåringer vil elske den levende musikken og det romslige utendørs dansegulvet, og du vil også få litt moro i voksenstil. Det er vinn-vinn. Festen starter klokken 20.00. 31. desember og stopper ikke før kl. 02.00

SeaWorld Orlando

Delfiner, akvarium, Sea World, Orlando. Florida, USA
Delfiner, akvarium, Sea World, Orlando. Florida, USA

SeaWorlds nyttårsaften er en del av den årlige ferie-ekstravaganzaen. Billettene inkluderer reserverte seter til mange vintertemashow og inngang til nyttårsfeiringen på Bay Stadium - fyrverkeri inkludert. For en VIP-opplevelse, betal litt ekstra for å se fyrverkeriet fra 400 fot opp. På toppen av Sky Tower vil du bli behandlet med sjokolade og champagne i forkant av midnattsshowet. Du må være minst 21 år gammel.

Legoland Orlando

Legoland Florida
Legoland Florida

Hvis barna dine er for små til å være oppe til midnatt, er Legoland bare billetten. Den årlige "brick drop", groovin' dansefest og fyrverkeri skjer før heksetimen. De skjer faktisk også nattlig fra dagen etter jul. Legoland kommer til å beholde sin ekstravagante ferieinnredning frem til 2020, slik at du kan se det pikselerte treet og leke-nissen i naturlig størrelse når som helst gjennom uken.

middelaldertid

Middelalderen
Middelalderen

Medieval Times er alltid en godbit, men på nyttårsaften er det enda morsommere. I tillegg til den spennende kampen omriddere, sverd og hester, det blir musikk og dans, en fire-retters fest for en konge, og en champagneskål for de voksne. Du vil bli behandlet med festgaver og en midnattsmatbit (nyttårsaften-utgaven). Inngang er $79,95 for voksne og $39,95 for barn, men bestill tidlig fordi setene fylles opp.

Disney Springs

Disney Springs er for W alt Disney World det CityWalk er for Universal Studios: et mekka for shopping, spisesteder og underholdning utenfor parken og det perfekte stedet for voksne å slappe av. For de som reiser med mindre barn, varer festen til ca kl. 23.00. Deretter holder butikker, restauranter og barer åpent til kl. 02.00 for det voksne publikum.

Anbefalt: