Ferielys i Phoenix: Glitter og glød i desember

Innholdsfortegnelse:

Ferielys i Phoenix: Glitter og glød i desember
Ferielys i Phoenix: Glitter og glød i desember

Video: Ferielys i Phoenix: Glitter og glød i desember

Video: Ferielys i Phoenix: Glitter og glød i desember
Video: 12 Days of Christmas Glitter | Glitter swatching | Phoenix Glitter 2024, April
Anonim

Det ville ikke vært vinterferien uten massevis av glitrende lys for å lyse opp de lange, mørke nettene. Disse lysskjermene i Phoenix-området går gjennom desember og noen ganger til og med inn i januar. Så velg en eller flere for litt glitrende juleglede i høytiden.

Lights of the World

Lights of the World Lantern Festival
Lights of the World Lantern Festival

Selv om det er en julesone, handler dette ikke bare om jul. Denne enorme festivalen med lanterner og lys feirer regioner og kulturer i verden nær sentrum av Phoenix på Arizona State Fairgrounds. Regnes som det største ferielysshowet i landet, er dette et must-see-arrangement for alle i Phoenix-området i løpet av ferien. Bortsett fra de 10 millioner lysene som vises, inkluderer andre hitaktiviteter en dukkerockkonsert og et sjøløveshow.

Lights of the World åpner 21. november 2019, og varer til 12. januar 2020. Det er åpent kvelder hver torsdag, fredag, lørdag og søndag. De åpner også 24.–25. desember, 30.–31. desember og 1. januar.

ZooLights i Phoenix Zoo

Hvert år setter Phoenix Zoo opp en fantastisk ferievisning k alt ZooLights. Denne begivenheten handler om ferielys, musikk og opplyste dyreskulpturer. Dette showet handler for det meste om lysene, ikke de levende dyrene, selv om det er noen dagtidinnhegninger som er åpne under ZooLights, som sebraer, flamingoer, komodo-drager, oter og en spesiell reinsdyrutstilling bare for høytiden.

I år åpner ZooLights 27. november 2019 og kjører natt til 19. januar 2020.

Jul hos prinsessen

Jul hos prinsessen
Jul hos prinsessen

Fairmont Scottsdale Princess tar på seg feriekjolen og forvandler seg til et glitrende vinterland for denne begivenheten. Skate på ekte is på feriestedets Desert Ice Skating Rink og sjekk ut juletrelysshowet mot feriestedets fasade. Og hvem ville ikke elske å få en lodden venn på Build-a-Bear Workshop?

Jul hos prinsessen starter 26. november 2019, med den årlige tretenningsseremonien, og du kan nyte festlighetene daglig til og med 31. desember 2019.

Las Noches de las Luminarias

Las Noches
Las Noches

Hvert år i løpet av høytiden strekker Ørkenens botaniske hage stiene til det ekstraordinære landskapet med tusenvis av luminarias, spesielle julelykter. Du kan ta deg en matbit på Patio Cafe og få et glass, en flaske eller en flytur med vin. Og det blir live underholdning hver kveld som et lydspor for denne unike opplevelsen. Dette er et billettbegivenhet, og det er smart å forhåndsbestille.

Las Noches de las Luminarias debuterer for sesongen på Black Friday 29. november 2019. Det vil også være åpent 30. november, 6.-8. desember, 13.-15. desember, 17.-23. desember og 26. desember- 31.

Glendale Glitters

Glendale Glitters
Glendale Glitters

Det historiske sentrum av Glendale kommer til liv hver feriesesong med omtrent 1,6 millioner flerfargede blinkende ferielys i et 12-blokker område som inkluderer distriktene Old Towne og Catlin Court. Du kan gå eller kjøre rundt i området uten å grave etter lommeboken, siden det er gratis for alle besøkende.

Glendale Glitters begynner hvert år på dagen etter Thanksgiving, og går i år nattlig 29. november 2019 frem til 11. januar 2020.

Ahwatukee Festival of Lights

De vakre hvite Ahwatukee-lysene i det sørlige Phoenix kan sees på Chandler Boulevard fra 24th Street til Desert Foothills Parkway. Lørdagen etter Thanksgiving kan du også bli med på Kick-Off Party, en stor gatefestival med mat, øl og vin, livemusikk, julehandel og besøk fra julenissen.

Hvert år slås lysene på mandagen før Thanksgiving og forblir på natt til begynnelsen av januar.

McCormick-Stillman Railroad Park Holiday Lights

Ta en togtur gjennom mange festlige ferielys og utstillinger som gjør Railroad Park i Scottsdale til et vinterlandskap. Julenissen besøker parken de fleste kvelder, så barna har sjansen til å dele ønskelister og få et bilde. I løpet av de to første ukene, bruk din styggeste julegenser til parken for en sjanse til å vinne premier.

Parken er åpen hver natt fra 29. november 2019 til 5. januar 2020, fra kl. 18.30. til 21.00 Den er stengt 24.–25. desember og 31. desember.

Anbefalt: