Beste W alt Disney World Resort-hoteller i Orlando
Beste W alt Disney World Resort-hoteller i Orlando

Video: Beste W alt Disney World Resort-hoteller i Orlando

Video: Beste W alt Disney World Resort-hoteller i Orlando
Video: Ranking EVERY Disney World Hotel 2024, April
Anonim

Vi undersøker, tester, vurderer og anbefaler uavhengig av de beste produktene – finn ut mer om prosessen vår. Hvis du kjøper noe gjennom lenkene våre, kan vi tjene en provisjon.

Mikke og venner i Disney World
Mikke og venner i Disney World

Siden åpningen i 1971 har W alt Disney World i Orlando blitt et amerikansk familieritual. I dag tilbyr Disney World dusinvis av hoteller med forskjellige temaer, klientell og priser.

Selv om hvert Disney-hotell eller feriested er pålitelig og veldrevet, skiller noen seg ut, kanskje med en strålende beliggenhet, et fantastisk badeland eller oppsiktsvekkende servering. Her er kremen av Disney Orlando-avlingen for en rekke budsjetter, fra toppen.

Disney's Grand Floridian Resort

Disney World Orlando Hotel, Grand Floridian
Disney World Orlando Hotel, Grand Floridian

Disney's Grand Floridian er det beste Disney-merkede feriestedet i Orlando, med rompriser som matcher. Grand Floridian ligger sentr alt til bare ett monorail-stopp fra Magic Kingdom-delen, og er like elegant innvendig som ute.

Det appellerer til hotellgjester som liker tradisjonen og karismaen til et stort, verdig feriested hvis gjester føler seg som en del av legenden. Feriestedets nådige design som minner om Palm Beachs gyldne æra på begynnelsen av 1900-tallet, har blitt en mal for Disney-feriesteder som ligner på steder somHong Kong.

The Grand Floridian er full av gjestefasiliteter: oppgraderinger på klubbnivå; et spa med full service; to store bassenger med hytter; en av Floridas mest prisbelønte restauranter (Victoria &Albert's); og endeløse avledninger for barn, tweens og tenåringer.

Four Seasons Resort Orlando på W alt Disney World Resort

Oasis Pool kun for voksne på Four Seasons Orlando
Oasis Pool kun for voksne på Four Seasons Orlando

Four Seasons Resort Orlando på W alt Disney World Resort likner på et Amalfi-palass og leverer eksklusiv luksus på alle måter: overnatting, fasiliteter, servering, service.

Et av de aller beste hotellene i Orlando (Disney World eller ikke). Gjester nyter Four Seasons-merkets varemerkekomfort og skjønnhet pluss eksklusive Disney-tilbud og tilgang.

Four Seasons Orlando leverer en suveren ferieopplevelse for gjester i alle aldre. Anlegget trapper opp for unge gjester, og unner dem en gratis leir for barn og gratis måltider for de under 5 år. Voksne kan nyte et basseng kun for voksne og en golfbane.

Disney's Contemporary Resort

Disney's Contemporary Resort Orlando
Disney's Contemporary Resort Orlando

Blendende moderne design og bekvemmelighet med dødpunkt kjennetegner Disney's Contemporary Resort, en eksklusiv eiendom som er ett av de tre originale Disney World-hotellene. Det er i nærheten av Magic Kingdom's gate, men det er enda morsommere å få med seg den kostnadsfrie Resort Monorail mens den briser gjennom tårnet. (Epcot er bare én overføring unna).

Rommene er elegante og moderne, med oppgraderingsmuligheter på klubbnivå. Designens midtpunkt: et 90 fot høyt veggmaleri som feirerAmerican Southwest og Grand Canyon. Gjestene kan plaske i en vannsklie eller et stille basseng; en gang tørket og kledd, nyt California Grills kystmat og utsikt fra 15. etasje over nattlig fyrverkeri. Barn elsker feriestedets oppslukende Pixar Play Zone også.

Disney's Animal Kingdom Lodge

Disney's Animal Kingdom i Orlando
Disney's Animal Kingdom i Orlando

Disney's Animal Kingdom Lodge Resort er en afrikansk safariopplevelse. Dette Deluxe-feriestedet, med alternativ på klubbnivå, ligger innenfor et dyrereservat på 33 mål. Dens savanner og deres dyr er synlige fra mange gjesterom, suiter og villaer (tips: skaff deg en med balkong). Blant de eksotiske dyrene du vil se er sebraer, sjiraffer og kudu (en antilope med spiralgevir).

Det imponerende afrikanske temaet strekker seg gjennom dette atmosfæriske feriestedet, med stammekunst og gjenstander, afrikanske smaker i tre restauranter (Jiko, Boma og Sanaa), og fossefallene og slyngende bekker i Uzima Springs Pool.

Disney's BoardWalk Inn Resort

Disney BoardWalk Inn Orlando
Disney BoardWalk Inn Orlando

Disney's BoardWalk Inn Resort frakter gjestene tilbake til hyggelige tilholdssteder ved sjøen som Atlantic City, Coney Island, Santa Monica og Galveston. I likhet med disse sommerparadisene er dette feriestedets knutepunkt et underholdningsdistrikt på strandpromenaden, med salonger, arkader og en dansesal.

The BoardWalks fantastiske servering spenner fra førsteklasses biff og fersk sjømat på Flying Fish til fersk vaniljesaus og s altvannstaffy utendørs. Selve strandpromenaden er et pågående karneval med omstreifende musikere og akrobater. Om dagen,gjester nyter stemningen (og solen) ved Luna Park Pool med karnevalstema.

Anlegget regnes som Deluxe, med høye priser og et oppgraderings alternativ på klubbnivå. Innkvarteringen inkluderer rom og suiter (noen over strandpromenaden) og en villadel. Gjestene er en rask spasertur til Epcot og en lengre spasertur til Hollywood Studios og Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios.

Disney's Saratoga Springs Resort

Disney Saratoga Springs Resort i Orlando
Disney Saratoga Springs Resort i Orlando

Disneys Saratoga Springs Resort & Spa ble inspirert av byen i delstaten New York som tilbød tidlige amerikanere termiske kilder, spa og hesteveddeløp. Denne Orlando-motparten deler det elegante antikke utseendet til Saratoga Springs, med et overdådig spa i stedet for Adirondacks varme kilder. Én måte denne Saratoga Springs overgår den inspirerende byen på, er med mesterskapsgolf på Lake Buena Vista-banen.

Overnatting på dette eksklusive Disney World-feriestedet spenner fra trimstudioer til villaer med to soverom til eventyrlige Treehouse-villaer høyt oppe fra bakken, med tre soverom, to bad og kjøkken. Feriestedet er en hyggelig spasertur eller rask båttur til Disney Springs-området (tidligere kjent som Downtown Disney).

Leirplassene på Disney's Fort Wilderness Resort

Disney World Orlando Campgrounds
Disney World Orlando Campgrounds

Leirplassene på Disneys Fort Wilderness Resort er Disney Worlds beste kupp. Mange familier vender tilbake til de velutstyrte campingplassene år etter år (ganske mange med sine pelskledde familiemedlemmer). Leirens 750 mål store skogkledde område kan rommealle typer ly som gjestene kommer med, fra valpetelt til massive bobiler. Gjestene kan også leie hytter med fullt utstyrte kjøkken og en rekke ulike soveplasser.

Campinggjester føler seg nær naturen, men komforten er mange: et bassengkompleks; personvernforbedrende landskapsarbeid; vann, kabel-TV elektrisk, og kloakk hook-ups; et piknikbord og kullgrill. Avledninger fra baklandet inkluderer fotturer, kajakkpadling, ridning og dyrelivsspotting. Campingplassene er i Magic Kingdom-delen av Disney World, og båttransport kjører bobiler frem og tilbake.

Anbefalt: