De 10 landene reisende er mest glade for å besøke etter pandemien

De 10 landene reisende er mest glade for å besøke etter pandemien
De 10 landene reisende er mest glade for å besøke etter pandemien

Video: De 10 landene reisende er mest glade for å besøke etter pandemien

Video: De 10 landene reisende er mest glade for å besøke etter pandemien
Video: Топ-10 стран, в которых легко выйти на пенсию и жить комфортно 2024, Kan
Anonim
covid-19 advarselsskilt i Colosseum, Roma
covid-19 advarselsskilt i Colosseum, Roma

Vi er seks måneder inne i pandemien nå, og ting begynner sakte å se opp i reiseverdenen. Ganske mange mennesker er villige til å komme tilbake i luften - Labor Day-helgen så en betydelig økning i passasjerer - og enda flere er på vei eller hopper på tog. Og selv de som ikke er helt klare til å fly akkurat nå, føler seg mer optimistiske med tanke på å reise i en litt nær fremtid. Alt dette er å si at det har vært en viss økning i folk som googler ferieideer, spesielt til destinasjoner i utlandet.

Visa-søknads- og behandlingsfirmaet Official-esta.com knuste Google Søkeordplanlegger-data i august for å finne de mest søkte landene ved å bruke søkeord som «Flights to X» og «Holidays in X». De 10 beste resultatene er oppført nedenfor.

Rank Destination Glob alt årlig søkevolum
1 Italia 1, 939, 440
2 Maldivene 1, 789, 680
3 Mexico 1, 722, 360
4 Thailand 1, 654, 320
5 Spania 1, 525, 560
6 Canada 1,509, 480
7 Hellas 1, 468, 440
8 Tyrkia 1, 459, 920
9 Japan 1, 257, 360
10 Australia 1, 174, 920

Interessant nok tok Italia førsteplassen, gitt at det var et COVID-19-hotspot tidlig i pandemien. Mens landet først og fremst hadde kontrollert spredningen av viruset i løpet av sommeren, har antallet tilfeller vokst siden midten av august. Italia har for øyeblikket restriksjoner på plass for enkelte reisende som kommer fra utenfor Europa, men det er åpent for turister som bor i Schengen-området og nabolandene.

En annen interessant merknad: en rekke av landene på listen, inkludert Japan og Australia, er fortsatt stengt for internasjonal turisme, noe som betyr at søkene her utelukkende er for fremtidige reiser i stedet for forestående reiser. Andre land på denne listen er imidlertid allerede åpne – selv for amerikanske reisende – inkludert Mexico og Maldivene, noe som betyr at noen reisende kan bestille flyreiser akkurat nå.

Enten du er klar for å reise internasjon alt akkurat nå, eller du venter på en vaksine, skader det ikke å drømme om en ferie. Det kan til og med være gunstig for din mentale helse. I følge en meningsmåling fra Institute for Applied Positive Research øker det å bestille reiser gleden betraktelig, selv om reisen ikke er for et par måneder.

Anbefalt: