September i USA: Vær- og begivenhetsguide

Innholdsfortegnelse:

September i USA: Vær- og begivenhetsguide
September i USA: Vær- og begivenhetsguide

Video: September i USA: Vær- og begivenhetsguide

Video: September i USA: Vær- og begivenhetsguide
Video: Аризона, Юта и Невада - Невероятно красивые места Америки. Автопутешествие по США 2024, Kan
Anonim
Høstfarger vises i midten til slutten av september
Høstfarger vises i midten til slutten av september

Selv om sommeren offisielt slutter i september, er det fortsatt en flott måned for å reise. Folkemengder vil ha forsvunnet og solskinnet og det varme været vil holde seg i det meste av måneden i mange deler av USA. Simmende augusttemperaturer myker inn i de skarpe, klare dagene i september, som er flotte for utendørsaktiviteter fra å oppdage lokale attraksjoner og fotturer i nasjonalparker over hele landet.

I siste del av september begynner sommerens livlige grønne farger å blekne til høstsesongens strålende appelsiner og gule farger. Høstløv i New York og Massachusetts vil ikke nå sitt høyeste liv før i begynnelsen av oktober, når temperaturene virkelig begynner å synke, men steder der temperaturen kjøles ned raskere, som nordlige Maine eller fjellområdene i Colorado, vil det se en blendende høstshow i midten til slutten av september.

Det skal være relativt enkelt å bestille reiser denne måneden, med unntak av Labor Day weekend, som alltid faller den første helgen i september. På dette tidspunktet vil det være en tilstrømning av ferierende på slutten av sesongen som tar sommerens siste ferietur. Ellers bør du klare å bestille overnatting og reservasjoner i de flestebyer på kort varsel og fortsatt få noen gode tilbud.

orkansesongen

1. juni signaliserer begynnelsen av orkansesongen for både Atlanterhavet og det østlige Stillehavsområdet, som varer til november og vanligvis topper i september. Som et resultat kan det være risikabelt å reise på østkysten - spesielt i sørlige stater som Florida - i orkansesongen, ettersom flyreiser ofte er forsinket på grunn av stormene.

Selv om det er nesten umulig å planlegge for naturkatastrofer som disse, kan det å vite hvor de kan ramme deg hjelpe deg med å unngå uventede komplikasjoner mens du reiser i USA i september. Orkaner som dannes i Atlanterhavet vil sannsynligvis påvirke kyststatene fra Florida til Maine og Gulf Coast-statene fra Texas til Georgia. I mellomtiden kommer uvær som dannes over det østlige Stillehavet sjelden i land, men hvis de kommer nærme nok fra tid til annen til å suge de sørvestlige delstatene Arizona, New Mexico, Utah og Colorado i tillegg til Hawaii.

Hvis du bestemmer deg for å reise til et område som har høy risiko for orkaner i september, sørg for å sjekke lokale værmeldinger i dagene før avreise og holde øye med orkaner som dannes i Atlanterhavet eller Stillehavet.

Vær i USA i september

Avhengig av hvor du er, vil mesteparten av måneden fortsatt føles som sommertid i Amerika i det meste av september. Kyststeder som Los Angeles og Florida forblir strandverdige med temperaturer over 80 grader Fahrenheit (27 grader Celsius) og når over 90 grader Fahrenheit (32)grader Celsius), mens New England og Midtvest-regionene begynner å falle mot 70 grader Fahrenheit (21 grader Celsius). Selv om gjennomsnittlige høye og lave temperaturer faller litt i mange av de beste turistdestinasjonene i USA, har de fleste mye sol og moro å tilby i september:

  • New York City: 76 grader Fahrenheit (24 grader Celsius) / 61 grader Fahrenheit (16 grader Celsius)
  • Los Angeles: 82 grader Fahrenheit (28 grader Celsius) / 63 grader Fahrenheit (17 grader Celsius)
  • Chicago: 74 grader Fahrenheit (23 grader Celsius) / 55 grader Fahrenheit (14 grader Celsius)
  • Washington, DC: 80 grader Fahrenheit (27 grader Celsius) / 57 grader Fahrenheit (13 grader Celsius)
  • Las Vegas: 95 grader Fahrenheit (35 grader Celsius) / 66 grader Fahrenheit (19 grader Celsius)
  • San Francisco: 73 grader Fahrenheit (23 grader Celsius) / 56 grader Fahrenheit (13 grader Celsius)
  • Hawaii: 89 grader Fahrenheit (31 grader Celsius) / 74 grader Fahrenheit (24 C)
  • Grand Canyon: 76 grader Fahrenheit (24 grader Celsius) / 47 grader Fahrenheit (8 grader Celsius)
  • Orlando: 90 grader Fahrenheit (32 grader Celsius) / 72 grader Fahrenheit (22 grader Celsius)
  • New Orleans: 91 grader Fahrenheit (32 grader Celsius) / 74 grader Fahrenheit (24 grader Celsius)

Hva skal pakkes

Kofferten din vil se annerledes ut avhengig av hvor du reiser i USAStatene kommer i september. Med mindre du reiser til tåkete San Francisco eller planlegger å overnatte i høye destinasjoner som Rocky Mountains eller Grand Canyon, trenger du ikke å pakke noe mer enn en lett genser for kjølige netter. Siden det meste av det sørlige USA fortsatt opplever varme dager og bare litt kjøligere netter, kan du fortsatt pakke shortsene, t-skjortene, tanktoppene og joggeskoene for de fleste destinasjoner.

September-arrangementer i USA

Hver region og by i USA vil ha sin egen timeplan med arrangementer og ting å gjøre i september, men det er noen føderale høytider og vanlige tradisjoner du finner over hele landet.

  • Labor Day: Du kan starte september med Labor Day-arrangementer over hele landet som feires den første mandagen i måneden. For mange amerikanere er dette en god unnskyldning for å ta en siste tur før skolen eller jobben starter igjen.
  • oktoberfest: I september finner du barer og bryggerier over hele USA som feirer denne tradisjonelt tyske høytiden som vanligvis begynner i midten til slutten av september.
  • Statsmesser: I september finner det mange statlige messer sted over hele landet, så du kan sjekke om en finner sted i nærheten av deg. Disse morsomme karnevalene holder seg oppe i flere uker om gangen og har klassiske amerikanske rettferdige tradisjoner som stekt mat, skjønnhetskonkurranser, største grønnsakskonkurranser og mer.
  • Fotball: September innleder fotballsesongen tilbake, og hvis du ikke kan delta på en kamp, prøv å finneen sportsbar hvor lokallaget spiller for en morsom atmosfære.

Reisetips for september

  • September regnes som starten på skuldersesongen for store deler av USA (med unntak av Labor Day), noe som betyr at store flyselskaper, hoteller, feriesteder og til og med lokale restauranter og arenaer tilbyr spesi altilbud på overnatting, servering og opplevelser for å lokke flere reisende når sommerrushet begynner å ta slutt.
  • Hvis du vil gå på bladkikking, må du vente til oktober eller november. I september er trærne vanligvis fortsatt grønne, selv om det teknisk sett er høst. Du kan imidlertid ha bedre sjanser hvis du reiser lenger nord.
  • Fotballkamper sendes vanligvis torsdag, søndag og mandag kveld for profesjonelle lag og på lørdager for høyskoler. Husk at sportsbarer og områder der det er et stort stadion kan være travle for øyeblikket.

Anbefalt: