Lotte New York Palace debuterer over-the-top penthouse-suiter

Lotte New York Palace debuterer over-the-top penthouse-suiter
Lotte New York Palace debuterer over-the-top penthouse-suiter

Video: Lotte New York Palace debuterer over-the-top penthouse-suiter

Video: Lotte New York Palace debuterer over-the-top penthouse-suiter
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, Kan
Anonim
Lotte New York Palace
Lotte New York Palace

Lotte New York Palace, en av Manhattans mest ikoniske luksuseiendommer, debuterte sin Royal Suite Collection i går, og avduket oppgraderte versjoner av noen av de mest overdådige suitene i New York City. Samlingen består av åtte suiter som varierer i størrelse fra 2500 kvadratfot til 5000 kvadratfot, inkludert fire totalrenoverte suiter og oppgraderinger til alle. Royal Suite Collection ligger i The Towers, et hotell-i-et-hotell som okkuperer de 14 øverste etasjene og har et privat resepsjonsområde.

De nyoppussede suitene av prisbelønte interiørdesignere ForrestPerkins inkluderer Madison Avenue Penthouse, Park Avenue Penthouse, Empire Skyview Suite og Manhattan Skyview Suite. Alle fire har bronsert metall, dempede toner, kongeblå aksenter og kuratert kunstverk av DM Art som hyller den omkringliggende byen og nærliggende Central Park. De to toppleilighetene slutter seg til de ikoniske eksisterende toppleilighetene, Martin Katz sin Jewel Suite og Champagne Suite. I mellomtiden slutter de to nye skyline-suitene seg til Imperial Suite og Hästens Ultimate Sleep Suite, som debuterte i fjor. Alle Royal Collection-suitene har nå blitt oppgradert til å inkludere luksuriøse Hästens-madrasser fra Sverige og treningsutstyr som Peloton-sykler, tredemøller ogyogamatter.

Lotte New York Palace
Lotte New York Palace

Hver av de tre-etasjes penthouse-suitene har private heiser, en hovedsuite, gjesterom, et stort oppholdsrom med utsikt over andre etasje, hule, spisestue, mediarom på taket med en fungerende peis, og en vidstrakt utendørs terrasse.

Den moderne-designede Champagne-suiten ønsker gjester velkommen med et Nouveau Nero-marmorgulv som fører til en toetasjes Grand Parlour omgitt av gulv-til-tak-vinduer. Soverommene henter designinspirasjon fra chardonnay og pinot noir-druer, med dype rosetoner. I tilknytning til spisestuen ligger Champagne-grotten, den eneste av sitt slag i New York City, mens smakssalongen og utendørsterrassen huser en svart glasspeis og spesialdesignet boblebad med panoramautsikt.

The Jewel Suite, designet av den anerkjente smykkedesigneren Martin Katz og HOK, kombinerer romantikk og art deco-inspirert design. Suiten åpner med en to-etasjers gjennomgripende krystalllysekrone og skulpturelle juvelbokser i krystall, personlig kuratert av Katz. Grand Parlour har et flygel støttet av 15 fots vinduer som også strømmer inn i spisestuen. Soverommene gjenspeiler juveltemaet med overdådige, eksklusive møbler. Terrassenivået har en vedfyrt peis for Manhattan-hoteller, en formell velstelt hage og grøntområde med et forhøyet spa i et slående steinlandskap.

Lotte New York Palace
Lotte New York Palace

Skyview-suitene i én etasje har romslige hovedsoveromssuiter med hovedbad og walk-in-garderobe, i tillegg tilet bibliotek, treningsrom, underholdningsrom, stue, kontor, spisestue og kjøkken. Hästens Ultimate Sleep Suite er den eneste suiten i verden som huser denne utgaven av flaggskipet Vividus-sengen, som selges for $200 000.

All Royal Suite Collection-gjester har tilgang til et dedikert Les Clefs d'Or concierge-team, Maybach-bilservice og gratis pakking og utpakking.

Rompriser for Royal Suite Collection varierer fra $7 500 til $25 000 per natt. Interessert i å bestille? Sjekk ut nettstedet til Lotte New York Palace eller ring (212) 303-7777.

Anbefalt: