Været og klimaet i Nashville, Tennessee

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Nashville, Tennessee
Været og klimaet i Nashville, Tennessee

Video: Været og klimaet i Nashville, Tennessee

Video: Været og klimaet i Nashville, Tennessee
Video: Exploring Nashville, Tennessee, USA: A Downtown Walking Tour of the Music City | 4K Ultra HD 2024, Kan
Anonim
Nashville sentrum, TN
Nashville sentrum, TN

Nashvilles vær- og temperaturområde er ganske moderat sammenlignet med mange andre byer i USA, og mens Tennessees hovedstad har registrert ekstreme temperaturer på minus 17 og 107 grader Fahrenheit (minus 27 og 42 grader Celsius), er det ikke normen. Temperaturene i Nashville varierer vanligvis fra et gjennomsnittlig lavpunkt på 29 grader Fahrenheit (minus 3 grader Celsius) i januar til et gjennomsnittlig maksimum på 27 C i juli.

De beste årstidene for å besøke Nashville er vår, sommer og høst, spesielt mellom månedene april og oktober, når musikkbyen kommer til live med en hel rekke utendørsarrangementer og attraksjoner.

Det er imidlertid mange arrangementer i Nashville hele året, så ikke viker unna et vinterbesøk bare på grunn av kulden.

Raske klimafakta

  • Heteste måned: juli (gjennomsnittlig 80 grader Fahrenheit/27 grader Celsius)
  • Kaldeste måned: januar (39 grader Fahrenheit/4 grader Celsius)
  • Våteste måned: mai (5,0 tommer)

Vår i Nashville

Våren er behagelig i Nashville, med daglige temperaturer vanligvis over 70 grader Fahrenheit (21 grader Celsius) og lave temperaturer ned til 10 C. Den høyeste månedlige nedbøren forekommer norm alt i mai, som norm altser rundt fem tommer. Vær også oppmerksom på at Midt-Tennessee-området, inkludert Nashville, har rundt et dusin tornadoklokker utstedt årlig - for det meste i mars, april og mai - og minst én tornado blir enten oppdaget eller lander i Midt-Tennessee hvert år.

Hva du skal pakke: Ta med regntøyet ditt. Selv om våren i Nashville ikke er kald generelt, kan det være kjølig om natten, og krever en genser eller en lett jakke. Det er også jevnlig ganske vått, så en paraply, regnjakke og vanntette sko er verdt å pakke også.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

mars: 62 F (17 C)/40 F (4 C)

april: 72 F (22 C)/48 F (9 C)

mai: 80 F (27 C)/58 F (14 C)

Sommer i Nashville

Sommeren er den mest intense årstiden i Nashville, med høye temperaturer og fuktighet. Temperaturer stiger rutinemessig over 90 grader Fahrenheit (32 grader Celsius), men det kan føles mye varmere takket være den trykkende fuktigheten. Laveste temperaturer nærmer seg vanligvis 70 grader Fahrenheit (21 grader Celsius). Disse månedene kan være ganske regnfulle, og tordenvær er vanlige.

Hva du skal pakke: Sommeren er den mest fuktige i Nashville, så hvis du besøker i juni, juli eller august, sørg for å ta med lette, pustende klær, spesielt hvis du planlegger å gjøre noen utendørsaktiviteter - svømming er en fin måte å kjøle seg ned på, og det er mange lokale bassenger og nærliggende innsjøer og elver å nyte.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

juni: 87 F (31 C)/66 F (19 C)

juli: 90 F (32 C)/70F (21 C)

august: 90 F (32 C)/69 F (21 C)

Fall in Nashville

Temperaturene synker raskt i høstmånedene. I september er temperaturene gjennomsnittlig rundt 80 grader Fahrenheit (27 grader Celsius) i september og er nede til 16 C eller lavere i november. Oktober er blant de beste månedene å besøke: Fuktigheten og temperaturene er lave, og høstens skiftende blader er et vakkert syn å se. Høstløvverk fortsetter inn i november, ettersom bladene endres fullstendig fra grønne til klare gule, røde og oransje, og kanter byens gater med høstfarger når kaldere vær setter inn. Selvfølgelig er det også mange høsttakkefester og andre høstfeiringer i Music City. denne måneden.

Hva skal pakke: Senhøsten kan bli litt skarp, så det er best å ta med seg lag, spesielt for utendørseventyr i slutten av september og i hele oktober og november. Oktober er den tørreste måneden, så du trenger ikke bekymre deg for at regn ødelegger reisene dine.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

september: 83 F (28 C)/62 F (16 C)

oktober: 72 F (22 C)/49 F (9 C)

november: 61 F (16 C)/39 F (4 C)

Vinter i Nashville

Nashville-vintrene er relativt milde, men de kan være våte, noe som kan få temperaturen til å føles kalde. I gjennomsnitt varierer temperaturene fra 30 til 50 grader Fahrenheit (minus 1 til 10 grader Celsius), men det er sporadiske snaps av enda kaldere vær på grunn av eksplosjoner av arktisk kanadisk luft. Snø skjer, men ikke mer enn to eller tre ganger i året, og selv da,bare en tomme eller to.

Hva du skal pakke: Det kan bli kjølig, og du vil gjerne pakke for det med varme, lagdelte klær. Men ta også med minst ett antrekk i varmere vær for en og annen dag med rebound-varme.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

desember: 51 F (9 C)/32 F (0 C)

januar: 48 F (8 C)/29 F (minus 2 C)

februar: 52 F (11 C)/32 F (minus 1 C)

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 39 F 4,0 tommer 10 timer
februar 42 F 3,7 tommer 11 timer
mars 51 F 4,9 tommer 12 timer
april 60 F 3,9 tommer 13 timer
mai 69 F 5,1 tommer 14 timer
juni 77 F 4,1 tommer 14 timer
juli 80 F 3,8 tommer 14 timer
august 79 F 3.3. tommer 13 timer
september 72 F 3,6 tommer 12 timer
oktober 60 F 2,9 tommer 11 timer
november 50 F 4,5 tommer 10 timer
desember 42 F 4,5 tommer 10 timer

Anbefalt: