Været og klimaet i Houston, Texas

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Houston, Texas
Været og klimaet i Houston, Texas

Video: Været og klimaet i Houston, Texas

Video: Været og klimaet i Houston, Texas
Video: Houston Vacation Travel Guide | Expedia 2024, Kan
Anonim
Houston Downtown Skyline
Houston Downtown Skyline

Været i Houston er sterkt påvirket av byens nærhet til Mexicogulfen. Selv om havet ligger 50 miles sør for Houston, er hele regionen flat, så det er ingenting som hindrer den fuktige havbrisen fra å dekke byen som et vått teppe. Fuktigheten er høy året rundt, men den er mest undertrykkende om sommeren når daghøydene ofte når 95 grader Fahrenheit. Tordenvær er også vanlige om sommeren, men de er sjelden alvorlige. Hvis du bestiller rom på et høyhushotell, kan du få et gratis lysshow som bonus. Lynet produsert av et tordenvær i Houston er bedre enn noe fyrverkeri du noen gang har sett.

Beste tider å besøke

Oktober og november er vanligvis de hyggeligste månedene i Houston, med topper på 70- eller 80-tallet og nedturer på 50- eller 60-tallet. Orkansesongen varer fra juni til november. Mens høstorkaner er sjeldne, rammet orkanen Ike Galveston-kysten i september 2008, noe som førte til omfattende og langvarige strømbrudd i Houston. Været i desember er over alt, med høyder fra 40 til 75. Kaldefronter kommer og går i desember, men været kan bli overraskende varmt innimellom. Det kaldeste været i Houston forekommer i januar og februar, men temperaturene underfrysing er sjeldne. Den nest beste tiden å besøke Houston er om våren, når daghøydene vanligvis er mellom 75 og 85. Tordenvær kan dukke opp når som helst på våren, så vær forberedt.

potensielle helseproblemer

Høye muggtall og luftforurensning kan utløse astmaanfall, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Den høye luftfuktigheten i Houston gjør at mugg alltid er i luften, med høyere nivåer etter et regnvær. Smog fra biler og forurensning fra kjemiske anlegg, spesielt på sørøstsiden av byen, bidrar til byens dårlige luftkvalitet. Hvis du har astma eller luftveisproblemer, sørg for å ta med rikelig med medisin og gjør et poeng av å finne ut hvor nærmeste sykehus er i tilfelle et plutselig anfall. Selv om du er helt frisk, vær forsiktig mens du deltar i enhver kraftig aktivitet når varmen og fuktigheten er høy. Fuktighet hemmer kroppens evne til å kjøle seg ned gjennom svette. Drikk mer vann og ta hyppigere pauser enn du vanligvis ville når du trener utendørs i Houston.

Værspådom

Søk til lokale TV- og radiostasjoner for de mest oppdaterte værmeldingene. Houstons NBC-tilknyttede selskap, KPRC, har live radar på sin nettside og prognoser for forskjellige regioner i metroområdet. Houston er så massiv at været på nordsiden kan være helt annerledes enn forholdene på sørsiden.

  • CBS-tilknyttede selskap, KHOU, har en daglig videoprognose og direkte Doppler-radar på nettsiden sin.
  • ABC-tilknyttede selskap, KTRK,tilbyr en animert radarfunksjon samt luftkvalitetsvarsler på nettstedet.
  • The Fox-tilknyttede selskap, KRIV, har oppdaterte værvarsler og regionale værmeldinger på nettsiden sin.
  • På radioen leverer 740 AM KTRH hyppige vær- og trafikkoppdateringer.

Værets fordeler

På grunn av rikelig med sol og regn er hagene rundt Houston frodige og spektakulære det meste av året. Du kan se noen av de beste eksemplene på Houstons naturlige frodighet ved Bayou Bend, Jesse H. Jones Park and Nature Center, Houston Arboretum and Nature Center, Armand Bayou Nature Center og Mercer Arboretum and Botanic Gardens.

Unngå været helt

Hvis du bor på hotell i Galleria-komplekset, henger nesten alle bygningene sammen, og du kan spasere i klimakontrollert komfort til dusinvis av butikker og restauranter. Du kan til og med kjøle deg ned på en skøytebane i Galleria. En serie underjordiske tunneler for fotgjengere tilbyr svettefri passasje til mange hoteller, restauranter, butikker og store kontorbygg i sentrum.

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys
Måned Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 55 F 3,4 tommer 11 timer
februar 58 F 3,2 tommer 11 timer
mars 64 F 3,4 tommer 12 timer
april 70 F 3,3 tommer 13 timer
mai 77 F 5,1 tommer 14 timer
juni 83 F 5,9 tommer 14 timer
juli 84 F 3,8 tommer 14 timer
august 85 F 3,8 tommer 13 timer
september 81 F 4,1 tommer 12 timer
oktober 72 F 5,7 tommer 11 timer
november 63 F 4,3 tommer 11 timer
desember 56 F 3,7 tommer 10 timer

Anbefalt: