Været og klimaet i Philadelphia

Innholdsfortegnelse:

Været og klimaet i Philadelphia
Været og klimaet i Philadelphia

Video: Været og klimaet i Philadelphia

Video: Været og klimaet i Philadelphia
Video: El Niño: The Devastating Consequences of Pacific Ocean Warming 2024, Kan
Anonim
vær og klima i philadelphia
vær og klima i philadelphia

Philadelphia, som ligger i det nordøstlige USA, er en by som virkelig opplever de fire årstidene, med drastiske temperaturforskjeller fra sommer til vinter. Philadelphia ligger i et område kjent som Delaware Valley og grenser til tre elver - Delaware, Schuylkill og Wissahickon - som alle bidrar til byens høye luftfuktighet, mest merkbart i de varmere månedene.

Gjennom året kan temperaturene variere betydelig. Det er vanlig at vinteren er veldig kald med januar til mars som svever mellom 20 og 40 grader F (-7 til 4 grader C) med snø- og isstormer som forekommer ganske regelmessig. Om sommeren når temperaturen vanligvis de høye 80-tallet til de høyeste 90-tallet F (31 til 37 grader C).

Raske klimafakta

  • Veteste måned: juli (gjennomsnittlig høy 88 grader F / 31,5 grader C)
  • Kaldeste måned: januar (gjennomsnittlig høy på 41 grader F / 5 grader C)
  • Våteste måned: juli (4,5 tommer)
  • Beste måned for svømming: august
  • Fuktigste måned: august (gjennomsnittlig 70 prosent fuktighet)

Sommer i Philadelphia

Muggy, varmt og fuktig er tre ord du vil høre ofte når du er i Philadelphia i sommermånedene. Denkan være vanskelig å håndtere med høy luftfuktighet. Faktisk, fra juni til august, strømmer mange innbyggere i Philadelphia-området til den nærliggende New Jersey-kysten for å unnslippe varmen. Det regner også mye om sommeren og byen har en tendens til å få tordenvær sent på ettermiddagen med kraftige regnskyll, spesielt i juli. Sørg for å ta med deg en paraply og ta den med deg hvis meldingen tilsier nedbør.

I de varmere månedene åpner mange restauranter i Philadelphia utendørsterrassene sine og takbarer blir levende. Det er også en rekke områder i hele byen hvor du kan rusle rundt ute og nyte solskinnet, som Fairmount Park, Penn's Landing og Spruce Street Harbor Park.

Hva du skal pakke: Philadelphia er veldig uformelt, spesielt om sommeren, så planlegg å være så komfortabel som mulig, spesielt hvis du går rundt utendørs. I tillegg til paraplyen kan det være lurt å ta med en lett jakke, siden de fleste restauranter, museer og virksomheter har klimaanlegg, slik at du faktisk kan være litt kjølig innendørs.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

  • juni: 74 grader F / 23,3 grader C
  • juli: 79 grader F / 26,1 grader C
  • august: 77 grader F / 25 grader C

Fall in Philadelphia

I begynnelsen av september er det et skifte i temperaturen ettersom høstsesongen gir en liten kulde i luften. Bladene på de mange trærne rundt i byen begynner å skifte farger og temperaturen begynner å synke. Luften er vanligvis merkbart mindre fuktig enn sommermånedene, men byenopplever fortsatt flere dager med plutselig varme (k alt «Indian Summer») som vanligvis oppstår i midten av oktober.

Det er ideelt å utforske byen om høsten, siden temperaturen er mild og det regner mye mindre enn om sommeren.

Hva du skal pakke: Sørg for å pakke lagvis, en lett jakke og kanskje inkludere en middels vekt genser eller to (eller kanskje et lett skjerf) i blandingen.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

  • september: 70 grader F / 21 grader C
  • oktober: 58 grader F / 14,4 grader C
  • november: 48 grader F / 8,8 grader C

Vinter i Philadelphia

Philadelphia blir kald om vinteren, men bringer en blanding av sol og skyer, så selv om kvikksølvet faller og du trenger den tunge frakken, er det fortsatt en sjanse for en solrik dag. Imidlertid er det vanligvis lange strekninger med grå, overskyet, vindfulle dager også.

Hva du skal pakke: Tenk på varme! Ta med alle vinterlagene dine og ikke forvent å være mye ute. Det anbefales å bruke lue, skjerf, hansker og lave støvler eller varme sko. Hvis det er snø i meldingen, bør du definitivt ta med deg snøstøvlene.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

  • desember: 38 grader F / 3,3 grader C
  • januar: 34 grader F / 1,1 grader C
  • februar: 35 grader F / 1,6 grader C

Vår i Philadelphia

Våren kommer vanligvis sakte til Philadelphia, og byen begynner virkelig ikke å varmes opp før i slutten av april. Faktisk er området kjent for å bli tungtsnøstormer i mars. Selv om du vil begynne å se at blomster begynner å blomstre og knopper begynner å danne seg på trærne (som gir litt farge til det karrige landskapet), behandler lokalbefolkningen våren som en mildere vinter … og forventer lavere temperaturer i store deler av sesongen.

Hva skal pakkes: Våren kan endres! Pass på å pakke nøye til våren, da alt kan skje. Hold et øye med værmeldingen når du kommer nærmere besøket ditt, for denne sesongen kan bringe en uventet snøstorm og høyere enn normale temperaturer. For å være på den sikre siden, pakk lag, en tung jakke og en lue. Det er alltid en god idé å ta med en regnfrakk eller paraply og regnstøvler på denne tiden av året.

Gjennomsnittlige temperaturer etter måned

  • mars: 44 grader F / 6,6 grader C
  • april: 54 grader F / 12,2 grader C
  • mai: 64 grader F / 17,7 grader C

Gjennomsnittlig månedlig temperatur, nedbør og dagslys

Gj.sn. Temp. Regnfall Daylight Hours
januar 34 F / -1 C 3,5 tommer 9 timer
februar 35 F / -2 C 2,7 tommer 10 timer
mars 44 F / 7 C 3,8 tommer 11,5 timer
april 54 F / 12 C 3,5 tommer 13 timer
mai 64 F / 18 C 3,9 tommer 14 timer
juni 74 F / 23 C 3,3 tommer 14 timer
juli 79 F / 26 C 4,4 tommer 14 timer
august 77 F / 25 C 3,8 tommer 13 timer
september 70 F / 21 C 3,9 tommer 12 timer
oktober 58 F / 14 C 2,8 tommer 11 timer
november 48 F / 9 C 3,2 tommer 9,5 timer
desember 38 F / 3 C 3,3 tommer 9 timer

Anbefalt: