6 steder å se julelys i Vancouver
6 steder å se julelys i Vancouver

Video: 6 steder å se julelys i Vancouver

Video: 6 steder å se julelys i Vancouver
Video: Строительные Советы и Хитрости, Которые Действительно Работают ▶6 2024, Kan
Anonim
Bright Nights på Stanley Park
Bright Nights på Stanley Park

Jul i Vancouver er sesongen for pynting av grener, og alt annet, med millioner av blinkende lys. Vancouver attraksjoner og nabolag lyser opp ferien med utrolige skjermer som er fantastisk moro for alle aldre. De beste julelysene i Vancouver inkluderer den uhyre populære Festival of Lights i VanDusen Botanical Garden og Bright Nights i Stanley Park, men det er også gratis lysskjermer.

Mange av feriebegivenhetene rundt Vancouver blir avlyst eller nedskalert i 2020. Sørg for å se etter den mest oppdaterte informasjonen fra arrangementsarrangørene.

Robson Square juletrebelysning

Vancouver feriebelysning på Convention Center
Vancouver feriebelysning på Convention Center

Lysene vil tennes på de fire juletrærne, hvorav det ene er 76 fot høyt, ved Vancouver Art Gallery på Robson Square 27. november 2020, kl. 18.00. Denne gratis familievennlige begivenheten inneholder vanligvis levende underholdning og musikk, gratis kjeks og varm sjokolade, med julenissen og alvene hans som dukker opp. Arrangementet i 2020 er imidlertid helt virtuelt, og familier kan se på hjemmefra.

Trærne forblir opplyst gjennom hele vinterferien frem til 4. januar 2021.

Canyon Lights på CapilanoSuspension Bridge

Canyon Lights ved Capilano Suspension Bridge
Canyon Lights ved Capilano Suspension Bridge

Capilano Suspension Bridge Park er åpen for besøkende i desember 2020, men Canyon Lights er kansellert

Vil du ha et snev av eventyr med julelysene dine? Capilano Suspension Bridge Park feirer vinterferien ved å dekorere de store, adrenalinpumpende attraksjonene, inkludert Capilano Suspension Bridge og CLIFF WALK, med millioner av glitrende ferielys. Det er stengt 1. juledag.

Bright Nights at Stanley Park

Hegre og juletre ved Lost Lagoon, Stanley Park, Vancouver, British Columbia, Canada
Hegre og juletre ved Lost Lagoon, Stanley Park, Vancouver, British Columbia, Canada

Stanley Park er åpen for besøkende i desember 2020, men Bright Nights-arrangementet er avlyst

Bright Nights er en av de beste julelysene i Vancouver for barn, og er også en av de beste ferieattraksjonene i Vancouver. Hver desember forvandles Stanley Parks berømte miniatyrtog til juletoget og tar rytterne med på en reise gjennom en magisk skog full av blinkende lys og fantastiske juleutstillinger. Sammen med togturen inkluderer Bright Nights en sjanse til å besøke julenissen og se Parade of Trees. Bright Nights er stengt 1. juledag.

Festival of Lights at Vandusen Botanical Garden

Julelysvisning av pepperkakehus, VanDusen botaniske hage, Vancouver, British Columbia, Canada
Julelysvisning av pepperkakehus, VanDusen botaniske hage, Vancouver, British Columbia, Canada

Vandusen botaniske hage er åpen i desember 2020, men Festival of Lights er avlyst

Uten tvil den mest kjente visningen avVancouver julelys, den utrolig tette og forseggjorte Festival of Lights forvandler den nydelige VanDusen botaniske hagen til et vinterlandskap. Det er ikke hyperbolsk å si at Festival of Lights går helt ut, med festlig dekor over alt, fra et dansende lysshow til sukkertøytrær, pepperkaketurer og julenissens verksted, blant mange flere utstillinger. Den botaniske hagen er stengt 1. juledag.

Lys at Lafarge i Coquitlam

Ferielys ved Coquitlams Lafarge Lake
Ferielys ved Coquitlams Lafarge Lake

Lights at Lafarge er kansellert i 2020

Byen Coquitlam's Lights at Lafarge-arrangementet er en av de største gratis lysutstillingene i det nedre fastlandet. Ved Lafarge Lake, som ligger omtrent 30 kilometer øst for Vancouver sentrum, kan besøkende besøke 100 000 blinkende lys på denne magiske utendørsskjermen.

Kick-off-arrangementet inkluderer levende underholdning og blendende lysskjermer som omkranser den nesten milelange sløyfen rundt Lafarge Lake.

Hopp på SkyTrains Evergreen Extension for å nå lysene lett; bare gå av ved Lafarge Lake-Douglas Sky Train Station, som er slutten av linjen. Fra Vancouver sentrum tar det omtrent en time med SkyTrain å nå Coquitlam, eller 30 minutter med bil.

Vancouver Parade of Carol Ships

Carol sender i Vancouvers Coal Harbour
Carol sender i Vancouvers Coal Harbour

Alle Carol Ship-utflukter er kansellert i 2020

En av de mest unike julelysene i Vancouver finner sted på vannet (naturligvis). Carol Ships, dekketut med forseggjorte julelys, parader gjennom Vancouvers vannveier i nattlige prosesjoner. Carol Ship Parade of Lights er den viktigste festlige prosesjonen og holdes i farvannet rundt Vancouver sentrum, og går hver fredag og lørdag i desember måned.

Å gå ombord på Carol Ships koster penger (mange av dem er sightseeing- eller middagscruise), men det er gratis å se forestillingen på alle Carol Ship-arrangementene ved kysten, inkludert Carol Ship-titting og bål i North Burnaby og West Vancouvers Dundarave Park.

Anbefalt: