Beste julelysskjermer i Charlotte

Innholdsfortegnelse:

Beste julelysskjermer i Charlotte
Beste julelysskjermer i Charlotte

Video: Beste julelysskjermer i Charlotte

Video: Beste julelysskjermer i Charlotte
Video: M.Onur Bayraktar - Arka Mahalle ( Beste ) 2024, Kan
Anonim

Charlotte, North Carolina, kan by på milde vintre, men den sparer absolutt ikke på julelysene bare fordi den mangler iskalde temperaturer og snø. De beste lysene i området spenner fra en liten, men nasjon alt kjent by med færre enn 700 mennesker til ovalen til en NASCAR Superspeedway. Noen kan du ganske enkelt kjøre gjennom mens andre krever å bli utforsket til fots.

Husk at mange arrangementer som er planlagt for feriesesongen 2020-2021 har blitt endret. Sjekk nettsidene til arrangørene for oppdatert informasjon.

McAdenville Town Lights

Dekorert hjem i McAdenville
Dekorert hjem i McAdenville

Byen McAdenville er lett den største og mest kjente lysskjermen i regionen. I høytiden blir den ofte referert til som Christmas Town USA for sin årlige visning av mer enn 500 000 lys. Den har blitt omt alt i Time Magazine og på "Good Morning America", blant utallige andre lokale nyhetsstasjoner. Det store flertallet av innbyggerne i McAdenville blir involvert i dette samfunnsmesterverket, en tradisjon det siste halve århundret. Bare 25 mil vest for Charlotte er en tur gjennom den lille byen verdt og nødvendig hvis du er en suger på danselys og hjembyens juleglede.

Jul på Billy Graham-biblioteket

Jul på Billy Graham Library
Jul på Billy Graham Library

Billy Graham-biblioteket er fantastisk året rundt, men når det er pyntet til jul og setter på sin årlige levende fødsel (komplett med faktiske husdyr), julesang, vognturer og mer, er det en av de mest magiske steder rundt. Her kan du sitte i en sjarmerende vogn gjennom en av Charlottes vakreste utstillinger mens du lytter til de hjertevarmende lydene av julesang og feriemusikk. Åpningstidene er mandag til torsdag fra kl. 17.00 til 21.00. og fredag og lørdag fra kl. 17.00 til 22.00. 30. november til 23. desember 2020. Arrangementet har julehistorie for barn i alle aldre hvert 30. minutt, fra kl. 17.00

Speedway Christmas

Ferielys på Charlotte Motor Speedway
Ferielys på Charlotte Motor Speedway

Speedway Christmas er en av de største julelysshowene i regionen. Den berømte ruten ved Charlotte Motor Speedway er 5,75 miles lang og tilbyr en spektakulær LED-lysopplevelse i bilen med mer enn 3,5 millioner lys. Andre bemerkelsesverdige attraksjoner inkluderer en realistisk Bethlehem Village, et 50 fot høyt pariserhjul, marshmallow-stekegroper, julenissens verksted, bilder med julenissen, temaområder for barn, mat og musikk. I 2020 vil arrangementet også inneholde en skøytebane (inngang ikke inkludert i Speedway-julebilpasset). Displayet vil være åpent hver natt fra 21. november 2020 til 17. januar 2021.

Ferie i Daniel Stowe Garden

Daniel Stowe botaniske hage jul
Daniel Stowe botaniske hage jul

Daniel Stowe Botanical Gardens årligeHoliday Lights at The Garden består av omtrent en halv million lys og inkluderer et fantastisk juletre laget med hundrevis av orkideer. Vognturer, levende underholdning og besøk fra julenissen er også inkludert. Til og med 3. januar 2021 kan gjestene forvente matbiler og marshmallow-steking over bål, men ingen levende underholdning og dessverre ingen besøk fra julenissen. Arrangementet er åpent hver kveld fra 17.00 til 21.00

Anbefalt: