De beste tingene å gjøre i Louisville om vinteren

Innholdsfortegnelse:

De beste tingene å gjøre i Louisville om vinteren
De beste tingene å gjøre i Louisville om vinteren

Video: De beste tingene å gjøre i Louisville om vinteren

Video: De beste tingene å gjøre i Louisville om vinteren
Video: Ting å gjøre i hagen på høsten 2024, Kan
Anonim
Union Station i sentrum av Louisville
Union Station i sentrum av Louisville

En vintertur til Louisville er kanskje ikke en varm flukt fra sørlandet, men Kentuckys største by har mye å tilby i månedene desember, januar og februar for å holde besøkende underholdt. I tillegg til høytidsarrangementer frem til jul og nyttårsdag, kan du besøke en rekke museer i Louisville. Hvis det blir for kaldt, kan du alltid rømme under jorden for ly (bokstavelig t alt). Og hvis du trenger å varme opp innenfra, bør et glass Kentucky bourbon gjøre susen.

Explore Underground

Louisville Mega Cavern
Louisville Mega Cavern

De underjordiske grottene som bor under Kentucky utgjør det mest omfattende grottesystemet i verden, og strekker seg over hundrevis av mil. De mest kjente grottene er de i Mammoth Cave National Park, som ligger omtrent 90 minutter utenfor Louisville med bil. Selv når uteværet er isete med minusgrader, holder det indre av hulene seg på en jevn 54 grader Fahrenheit hele året, behagelig nok til å gå rundt med jeans og en lett jakke. I tillegg er hulene praktisk t alt tomme om vinteren sammenlignet med høy turistsesong om sommeren.

Hvis du vil ha noe litt nærmere, er Louisville Mega Cavern som en underjordisk temapark. Denne menneskeskapte hulen ligger under byens dyrehage ogarrangerer spennende aktiviteter som ziplining og jeepturer.

Nyt ferieskøyter

Kvinne tar på seg skøyter
Kvinne tar på seg skøyter

En av vinterens mest ikoniske aktiviteter er skøyter, så hent noen utleieblader og kjør på isen på en av skøytebanene i Louisville. Den eneste utendørs skøytebanen i byen er på den sesongbaserte Fëte de Noel-festivalen, som åpner 25. november 2020, og varer til 3. januar 2021. Banen er åpen fra onsdag til søndag, med spesielle utvidede åpningstider på jul og ny. År for ferie på skøyter.

Iceland Sports Complex og Alpine Ice Arena kommer ikke med de samme julefestlighetene som Fëte de Noel-banen, men disse innendørsbanene er oppvarmet og åpne året rundt, så hvis du er på besøk utenom ferien sesong, de lager utmerkede reserve alternativer.

Beundre museumssamlinger

Inne i Kentucky Derby Museum
Inne i Kentucky Derby Museum

Louisville blir kaldt om vinteren, noe som gjør at mange av utendørs alternativene ikke er fullt så holdbare. Heldigvis er det nok av innendørsmuseer for alle interesser for å holde deg underholdt når været ikke samarbeider, mange av dem beleilig plassert i gangavstand fra hverandre på "Museum Row."

For racingfans er Kentucky Derby Museum stedet for å lære alt om dette verdenskjente løpet. Louisville har kanskje ikke et baseballlag i den store ligaen, men byen er hjemmet til fabrikken til Louisville Slugger baseballballtre, som du kan besøke for å se hvordan de er laget og lære om USAs favorittsyssel. Muhammad Ali-senteret erdedikert til livet til bokselegenden og kulturikonet, som ble født i Louisville. Frazier History Museum er en del av Smithsonian og har alltid eklektiske og stadig skiftende utstillinger – og det er den offisielle starten på Kentucky Bourbon Trail.

Se julelys

Lys opp Louisville
Lys opp Louisville

Ferielys-skjermer dukker opp rundt om i Louisville fra Thanksgiving og inn i det nye året. Byen slår på hovedlysdisplayet og årstreet 27. november 2020, ved Jefferson Square Park foran Metro Hall. For et ekte Kentuckian ferielysshow, kjør bilen din gjennom Lights Under Louisville-arrangementet på Mega Cavern. Det er en 30-minutters tur under jorden i ditt eget kjøretøy gjennom de massive hulene som er dekorert med over 3 millioner lys. Lights Under Louisville er åpen fra 13. november 2020 til 3. januar 2021.

gå på aking og lek med snø

Snø på åsene i Louisville
Snø på åsene i Louisville

Selv om det vanligvis ikke er mye snø i Louisville, kommer det av og til en vinterstorm inn i byen og dekker byen med noen få centimeter hvitt pulver. Når det skjer, har byen utpekte åser for aking og tubing. Ta tak i sleden, det oppblåsbare røret, tomme pizzaboksen eller hva du måtte ha, og gå over til Cherokee Park, George Rogers Clark Park, Tyler Park eller Charlie Vettiner Park. Generelt krever byen minst 3 tommer snø for å ake på parkbakker.

Dive Into the Ohio River

Polar Plunge
Polar Plunge

The Polar Plunge er enårlig begivenhet som fungerer akkurat slik det høres ut: å hoppe i en iskald vannbasseng midt på vinteren. Hvis det ikke høres fristende ut, kan du rettferdiggjøre denne gale begivenheten med vissheten om at handlingene dine er med på å samle inn penger til Kentucky-kapittelet i Special Olympics. Organisasjonen har faktisk to alternativer, og deltakerne kan velge å hoppe fra bryggene i Ohio River eller inn i et basseng satt opp i Brown-Forman Amphitheatre i Waterfront Park. Det er premier for de beste innsamlingene og de beste kostymene, så bortsett fra å samle inn penger til en god sak, er det også en morsom samfunnsbygger.

Anbefalt: