Amtraks sommersalg lar deg bestille et privat rom og ta med en venn gratis

Amtraks sommersalg lar deg bestille et privat rom og ta med en venn gratis
Amtraks sommersalg lar deg bestille et privat rom og ta med en venn gratis

Video: Amtraks sommersalg lar deg bestille et privat rom og ta med en venn gratis

Video: Amtraks sommersalg lar deg bestille et privat rom og ta med en venn gratis
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim
Amtrak-tog nær Keota, N. M
Amtrak-tog nær Keota, N. M

Togreiser øker i popularitet, stressfrie, miljøvennlige reiser som lar deg lene deg tilbake og nyte naturskjønn utsikt? Vi er om bord. Det som er enda bedre er å score mye på en togtur, og Amtrak tilbyr nettopp det. Selskapet annonserte nettopp sitt private romsalg. Fra nå og frem til 16. april, hvis du bestiller en Roomette for en sommertur, reiser gjesten din gratis.

De private Roomettes passer for opptil to voksne og måler i underkant av syv fot lang og nesten fire fot bred. I tillegg til personvernet gjør det store vinduet det enkelt å ta inn det vakre landskapet og forhåpentligvis ta noen Instagram-verdige bilder. (Dessuten er de flotte for sosial distansering fra andre passasjerer ettersom du enkelt kan reise tilbake i sommer.)

"Vi ønsker å tilby våre kunder en virkelig unik måte å se landet på denne sommeren," sa Roger Harris, Amtrak Executive Vice President og Chief Marketing and Revenue Officer, i en uttalelse. "Med vårt landsomfattende Roomette-salg kan kunder dele opplevelsen med en reisefølge mens de drar nytte av noen av de beste sightseeingmulighetene dette landet har å tilby."

Personvernet alene er flott, men Roomettes kommer også med noen komfortable fordeler. De to setene konverteres tilkøyer eller øvre og nedre køyesenger, som er en lek å konvertere takket være turndown-service fra den dedikerte ledsager. Det er også prioritert ombordstigning og loungetilgang på store stasjoner. Og de kostnadsfrie måltidene og privat toalett og dusj i bilen øker komforten.

Selgersalget gjelder 15 ruter over hele USA, inkludert Coastal Starlight, Northeast Regional og Southwest Chief. Noen av prisene er så lave som $319 for Chicago til New Orleans eller $297 for L. A. til Albuquerque. Gode priser, og enda rimeligere når de er delt mellom to personer.

Salget gjelder til og med 16. april for reiser mellom juni og september, med 5. juli som blackout-dato. Reisende kan låse avtalen via nettstedet eller bruke koden C645 når de bestiller på Amtrak-appen.

Hvis du bestiller nå, men endrer reisen når du nærmer deg datoen, gir Amtrak avkall på endringsgebyrer for reservasjoner gjort innen 6. september.

Anbefalt: