Flere mennesker planlegger aleneturer for Labor Day-her er det de er på vei

Flere mennesker planlegger aleneturer for Labor Day-her er det de er på vei
Flere mennesker planlegger aleneturer for Labor Day-her er det de er på vei

Video: Flere mennesker planlegger aleneturer for Labor Day-her er det de er på vei

Video: Flere mennesker planlegger aleneturer for Labor Day-her er det de er på vei
Video: Этой Находке Археологов 380 миллионов лет! Она принадлежит живому организму 2024, April
Anonim
Reisende kvinne med Golden Gate-broen fra overse
Reisende kvinne med Golden Gate-broen fra overse

Labor Day Weekend er over oss, og det er vårt uutt alte signal om at sommeren nesten offisielt er over. Overraskende nok ser det ut til at mange reisende ønsker å sende avgårde sesongen med en soloferie.

I følge reisebestillingsselskapet Orbtiz.com er enkeltbillettreiser for langhelgen skyhøye. Sammenlignet med fjoråret (som, som vi alle vet, var et tregt reiseår rundt omkring), er bestillinger for enkeltbilletter tur-retur opp over 200 prosent.

"Det er mange grunner til at alenereise kan være mer populært akkurat nå," sa Mel Dohmen, senior merkevaresjef i Orbitz. "Den viktigste er at det er lettere å administrere og planlegge reiser for én i forhold til en gruppe."

Selv om reisende kanskje bestiller aleneturer, vil mange av dem ende opp med å tilbringe langhelgen sammen i de samme byene. Orbitz fort alte TripSavvy at de beste reisemålene blant nettstedets alenereisende er store innenlandske byer som Seattle, New York City, Boston, Los Angeles og Chicago.

Andre populære feriesteder i helgene som dukker opp på nettstedets diagrammer, er byer kjent for de tre B-ene: øl, strender og grillmat – Nashville, Charlotte, Kansas City (Missouri), Montego Bay, Hawaii og San Francisco.

Pluss, takket være det etterlengtedeopphevelse av kanadiske grensestriksjoner for amerikanske reisende, sa Orbitz at de også ser en økning i reiser til Great White North for Labor Day og utover. Imidlertid er det noen overraskende trendende destinasjoner som også kom på listen, som Anchorage, Alaska.

Rapporter om generelle reisetrender for helger gitt til TripSavvy fra TripAdvisor og Travelocity gjenspeiler lignende funn, selv om dataene deres ikke er spesifikke for reiser alene. Disse bestillingsnettstedene rapporterte også store amerikanske byer – Boston, NYC, Chicago, Orlando, Honolulu, Miami og Las Vegas – i de øverste rekkene av populære Labor Day-destinasjoner, sammen med en annen karibisk destinasjon: Cancun, Mexico.

Om helgeferiereisende bruker sin rett til ikke å gå på akkord med det valgte feriemålet sitt, eller om de bare har hatt alenetid etter så mye sosial distansering, kan vi aldri vite. Men det vi vet er at Labor Day er den siste feriehelgen i varmt vær som er igjen på kalenderen for de neste åtte månedene, så uansett hvor du går, gjør den minneverdig!

Anbefalt: