Dagsturer fra Houston, Texas

Innholdsfortegnelse:

Dagsturer fra Houston, Texas
Dagsturer fra Houston, Texas

Video: Dagsturer fra Houston, Texas

Video: Dagsturer fra Houston, Texas
Video: Videosnutter fra dagsturer på Østlandet 2022, hovedsaklig på lokale svingete småveier. (Subtitled) 2024, Kan
Anonim

Selv om Houston, landets fjerde største by, har mye å se og gjøre inne i selve byen, er det noen ganger hyggelig å "ta en kjøretur" og besøke noen av stedene i utkantområdet. Heldigvis for både turister og innbyggere i Houston-området, er det mange attraksjoner innen en kort kjøretur fra Bayou City. Her er en håndfull ideer for de som ønsker å tilbringe en dag med å oppleve noe utenfor Texas' største by.

Galveston Island

Galveston Island
Galveston Island

I de varme månedene begynner de fleste besøkende å tenke på strendene i Texas. Selv om det er sant at Galveston er hjemsted for flere flotte strandparker, er det også et helårs turistmål med flere attraksjoner og underholdningsmuligheter. Og det er bare en og en halv times kjøretur fra Houston sentrum. Blant de mest populære attraksjonene på Galveston Island er Moody Gardens, Galveston Pleasure Pier og Schlitterbahn Water Park. Galveston har også en rekke fremragende restauranter.

George Ranch Historical Park

George Ranch historiske park
George Ranch historiske park

George Ranch Historical Park ligger like utenfor Richmond, sørvest for Houston, og er en levende historieutstilling som tar sikte på å utdanne publikum om Texas historie som ligger på stedet til en tidligere arbeider.ranch. George Ranch ligger bare en kort kjøretur utenfor Houston. og er en flott måte for besøkende å få en følelse av livet i tidlig Texas.

San Jacinto-monumentet og -museet

San Jacinto State Historic Site
San Jacinto State Historic Site

hvis du tilfeldigvis skal til Houston eller Sørøst-Texas, kan du ikke gå glipp av en mulighet til å besøke San Jacinto-monumentet og San Jacinto Battleground - selve stedet der Texas fikk sin uavhengighet. Også fortøyd ved San Jacinto Historical Site, hvor det er åpent for turer for publikum, ligger Battleship Texas, en veteran fra begge verdenskrigene. Nærheten til disse to historiske attraksjonene lar besøkende få en følelse av to tydelig forskjellige perioder av Texas og USAs historie på samme dag.

Big Thicket National Preserve

Big Thicket National Preserve
Big Thicket National Preserve

Big Thicket National Preserve, som dekker nesten 100 000 dekar, var den første slike bevaring i USA. The Big Thicket NP er hjemsted for en mangfoldig gruppe planter og dyr, er vertskap for tusenvis av naturentusiaster årlig og ligger innen to timers kjøretur fra Houston. Big Thicket National Preserve er så massiv, men det er vanskelig å utforske på en enkelt dag. Men hver eneste tur til Preserve er en unik opplevelse som får besøkende til å komme tilbake.

Lake Conroe-området

Lake Conroe fyrtårn
Lake Conroe fyrtårn

Lake Conroes 21 000 dekar ligger bare en kort kjøretur fra Houston. Den raske tilgangen til landets fjerde største by har gjort den til en av de travleste innsjøene i statennår det gjelder fritidsbåttrafikk. Lake Conroe-området har også et stort outlet-senter og mange spisesteder. Uten tvil vil dagsturister til Conroe finne mer enn nok vann og aktiviteter ved kysten til å fylle ut en sommerdag.

Anbefalt: