Anmeldelse av Suncadia Resort i Cle Elum, Washington

Innholdsfortegnelse:

Anmeldelse av Suncadia Resort i Cle Elum, Washington
Anmeldelse av Suncadia Resort i Cle Elum, Washington

Video: Anmeldelse av Suncadia Resort i Cle Elum, Washington

Video: Anmeldelse av Suncadia Resort i Cle Elum, Washington
Video: Suncadia Resort - Cle Elum, WA in 4K (Destination Hotels - Pacific Northwest Road Trip - Part 5) 2024, Kan
Anonim
Utsikt over The Lodge at Suncadia fra gjesterommets balkong
Utsikt over The Lodge at Suncadia fra gjesterommets balkong

Suncadia Resort gir den perfekte setting for en rask flukt fra hverdagens rush og folkemengder. Suncadia ligger bare noen få kilometer unna I-90, og er praktisk til Washington-byer både øst og vest for Cascade-fjellene. Enten ideen om avslapning inkluderer litt golf og en sykkeltur, eller en damptur og et bad etterfulgt av et glass Northwest-vin, finner du det på Suncadia Resort.

Pros

  • Gjesterom og fasiliteter legger alle til rette for en ferie som er både aktiv og avslappende
  • Sentral beliggenhet praktisk til både vestlige og østlige Washington-byer
  • Lodge har fantastisk utsikt over fjell, skoger og Cle Elum-elven

Ulemper

Begrensede spisemuligheter på stedet

Description

  • Suncadia Resorts håndverkshytte-innredning setter scenen for en avslappende fjellferie
  • I tillegg til en komplett meny med spatjenester, har Glade Springs Spa enestående innendørs og utendørs avslapningsområder
  • Suncadias svømme- og treningssenter tilbyr innendørs- og utendørsbassenger, vannsklie, treningsutstyr og gruppetreningstimer
  • Den offentlige Prospector Golf Course slynger seg gjennom naturskjønne skogkledde omgivelser; enda en 18-hulls offentlig bane åpner i 2011
  • Vaske- og renseritjenester tilgjengelig; noen rom har vaskemaskin og tørketrommel
  • Møtelokaler inkluderer konferanserom, små og store ballsaler og uterom
  • Rosslig bibliotek med datamaskin for å sjekke e-post

Å ha en familieferie

Du finner mange barnevennlige aktiviteter på Suncadia Resort, noe som gjør det til et godt valg for en familieferie. Vannskliene, bassengene og den lille landsbysjøen sørger for mye vannmoro. Barn i alderen 4 til 12 kan melde seg på spesielle CampCadia-programmer som inkluderer håndverk, aktiviteter og mat i hel- eller halvdagsprogrammer; kveldsaktiviteter er også planlagt. Dra nytte av feriestedets mer enn 10 miles med asf alterte stier ved å leie en sykkel eller motorscooter. Geocaching, filmer ved bassenget og utendørskonserter er andre familievennlige aktiviteter tilgjengelig på Suncadia Resort.

Årets friluftsliv

Fjellene, skogene og elvene på østsiden av Cascade-fjellene gir mulighet for all slags friluftsliv. Du kan dra ut på egenhånd eller melde deg på guidede aktiviteter som fluefiske, ATV-turer, elverafting eller ridning. Vinteraktiviteter på Suncadia Resort inkluderer en skøytebane, langrenn på preparerte golfbanestier og tautrukket snøslange. Nærliggende vintersport inkluderer slalåm, kanefart, aking og snøscooterkjøring.

The Glade Spring Spa

Suncadia's Glade Spring Spa ligger i en separat bygning ved siden av hytta, og er blant de beste spaene i staten. Den romsligeanlegget inkluderer velutstyrte garderober, to store avslapningsrom og en spa-butikk. Behandlinger spenner fra standarder som en avslappende massasje eller ansiktsbehandling til tjenester som inkluderer vin eller appellerer til herrer. Det er spaets utendørs mineralbad – satt blant naturlandskap som inkluderer rennende vann, varme bål og dekkplass – som gjør Glade Spring Spa eksepsjonelt. Disse "fjellglandene" har bløtleggingsbassenger med forskjellige temperaturer, lounge sitteplasser og utendørs badstuer. Coed glade tilbyr tre forskjellige bassenger, mens den private kvinneglade har eget mineralbad og badstue. Med flerbehandlings- og flerdagerspakker kan Glade Spring Spa gi en komplett spaopplevelse.

Spisning på Suncadia Resort

  • Pioneer Coffee Roasting Company – kaffedrikker, ferske bakverk og snacks, og butikk med diverse og suvenirvarer
  • Portals – elegant bespisning og flott utsikt til frokost, lunsj og middag
  • Fifty 6° – lokal vin og mikrobrygger akkompagnert av en fantastisk utsikt
  • Roomservice
  • The Canary Grille – uformell servering på The Inn, ved golfbutikken Prospector (åpent sesongmessig)

Sjekk gjesteanmeldelse og priser for Suncadia Resort på TripAdvisor

Som vanlig i reiselivsbransjen, ble skribenten utstyrt med gratis tjenester for vurderingsformål. Selv om det ikke har påvirket denne anmeldelsen, tror About.com på full avsløring av alle potensielle interessekonflikter. For mer informasjon, se våre etiske retningslinjer.

Anbefalt: