11. september minnearrangementer i Washington, D.C

Innholdsfortegnelse:

11. september minnearrangementer i Washington, D.C
11. september minnearrangementer i Washington, D.C

Video: 11. september minnearrangementer i Washington, D.C

Video: 11. september minnearrangementer i Washington, D.C
Video: 🤗 Meghan Markle's kids' little insight: Archie and Lilibet 👨‍👩‍👧‍👦 2024, April
Anonim
Pentagon 9/11 minnesmerke
Pentagon 9/11 minnesmerke

På årsdagen for 11. september 2001, arrangerer terrorangrepene i Washington, D. C.-området arrangementer for å hedre ofrene for den tragiske dagen og bringe sammen mennesker med ulik alder, bakgrunn og tro. Disse arrangementene er den perfekte muligheten for samfunnet til å komme sammen og takke lokale veteraner, førstehjelpere og deres familier hvert år på et familievennlig arrangement.

Nasjonale arrangementer

Noen distriktsarrangementer er en del av en nasjonal innsats for å minnes tapene den 11. september og heltemoten til de første responderne.

  • Nasjonal dag for tjeneste og minne: Årlig 11. september tjener tusenvis av frivillige i ideelle organisasjoner på denne dagen for nasjonal tjeneste og minne. Deltakerne skal rydde parker, revitalisere lekeplasser, sortere mat til de sultne og mye mer. Også den 11. september, til angitte tider, oppfordres deltakerne til å holde et øyeblikks stillhet på sosiale medier.
  • 911 Heroes Run - Travis Manion Foundation: Heroes Run arrangeres rundt 11. september i byer over hele USA. Løpet bringer lokalsamfunn sammen over hele landet for å hedre ofrene til alle heltene fra 11. september-veteraner, førstehjelpere,sivile og militære. Arrangementet i Alexandria, Virginia tidlig om morgenen, er nærmest Washington, D. C.

Washington, D. C., Events

Washington, D. C., var stedet for et terrorangrep og holder arrangementer for å minnes de tapte livene samt bringe samfunnet sammen i fred.

  • Pentagon Memorial: Minnesmerket minnes de 184 menneskene som gikk tapt i Pentagon og på American Airlines Flight 77 under terrorangrepene. Pentagon Memorial er gratis og åpent for publikum 24 timer i døgnet. Spesielle gudstjenester holdes for familiene til ofrene for 11. september ved minnesmerket 11. september hvert år.
  • 9/11 Unity Walk: Unity Walk er en tverrreligiøs, tverrkulturell markering av terrorangrepene og holdes på en dato nær 11. september. The Unity Walk tilbyr deltakerne muligheten til å lære om ulike trosretninger og kulturer på åpne hus for kirker, synagoger, templer, gurdwaraer og moskeer. Nyt varierte retter og delta i et serviceprosjekt arrangert av Unity Walks Interfaith Youth Action Group. Arrangementet er gratis og åpent for alle, og deltakerne oppfordres til å gi en donasjon.

Arlington, Virginia, arrangementer

Arlington, hjemmet til Arlington Cemetery, holder arrangementer for å minnes livene som gikk tapt i terrorangrepene, samt hedre førstehjelpere og militære helter.

  • Police, Fire & Sheriff 9/11 Memorial 5K Run: Den 7. september 2019, kl. 18.00. på DoubleTree Hotel, 300 Army Navy Drive, Arlington, Virginia, et minnesmerkeløp for å hedre ofre for 11. september vil bli holdt. Inntektene fra løpet vil bli donert til offentlig sikkerhet og militære støtteorganisasjoner som Pentagon Memorial Fund og Heroes, Inc.
  • Moment of Silence and Flags Across Arlington: Årlig 11. september holder Arlington National Cemetery, i Arlington, Virginia, et øyeblikks stillhet klokken 9:37 for å minnes 184 ofre for denne tragiske hendelsen. Arlington County henger amerikanske flagg fra overganger og bygninger i en visning av "Flags Across Arlington." Kirkegården er åpen og publikum er velkommen til å besøke.
  • Arlington Remembers 9/11: Årlig 11. september kl. 9.30 er det en kransenedleggelsesseremoni ved Courthouse Plaza flaggstenger, 2100 Clarendon Boulevard. Arlington County politi og brannmenn var førstehjelp da terrorister fløy et fly inn i Pentagon 11. september 2001. Bli med i samfunnet for å minnes livene som gikk tapt i angrepene den dagen, og for å uttrykke din takknemlighet til de som skyndte seg til stedet for å redde liv.

Anbefalt: