Besøker Venezia, Italia i februar

Innholdsfortegnelse:

Besøker Venezia, Italia i februar
Besøker Venezia, Italia i februar

Video: Besøker Venezia, Italia i februar

Video: Besøker Venezia, Italia i februar
Video: Венеция на карантине - Италия | Жизнь других |ENG| Quarantined Venice |The Life of Others|12.04.2020 2024, Kan
Anonim
Venezia-karnevalet, Carnival di Venezia på Markusplassen, Italia
Venezia-karnevalet, Carnival di Venezia på Markusplassen, Italia

Hvis du planlegger en tur til Venezia, Italia i februar, er det ingen mangel på spesielle begivenheter, Valentinsdag-feiringer og lokale begivenheter i byen. Faktisk finner en av de største begivenhetene i Venezia-kalenderen, Carnevale, vanligvis sted i februar.

Selv om Venezia fortsatt er ganske kult rundt denne tiden av året, tilbyr karneval- og Valentinsdagstradisjoner i februar besøkende et bredt utvalg av spesielle begivenheter og begivenheter å oppleve på ferien til den italienske byen.

Les videre og oppdag mer om disse to enorme feriefeiringene i byen og planlegg ferien til Italia med trygghet om at det absolutt vil være noe å gjøre mens du slapper av og nyter Venezias severdigheter, lyder og moro i februar.

Carnevale and Lent

Allerede 3. februar kommer Carnevale og begynnelsen av fasten til Venezia, og senker byen inn i en kakofoni av feiringer. Carnevale er en av Venezias største tradisjoner og dermed en av Venezias travleste tider for turisme.

Reisende fra hele verden samles til Venezia for Italias mest kjente karnevalsfeiringer, som inkluderer maskeradeballer, parader både på land og i kanalene, matmesser, karneval for barn ogmange andre aktiviteter.

Hvis du planlegger å være i Venezia for Carnevale, sørg for å reservere hotellrommet så langt i forveien som mulig. Rommene er til en premie i denne perioden, og prisene stiger betydelig nærmere datoen.

Begivenheter starter flere uker før den faktiske datoen for Carnevale (fastelavn). Lær mer om kommende datoer for Carnevale og hvordan Carnevale feires i Venezia ved å lese noen av våre guider om emnet Carnevale 2020 går fra 8. til 25. februar.

Festa di San Valentino: Valentinsdag

Bare de siste årene har Italia begynt å feire valentinsdagen med hjerter, kjærlighetsbrev og romantiske middager med levende lys slik amerikanere har gjort i årevis, og noen museer tilbyr også to-til-en-inngang for par på Valentinsdagen.

Venezias mange restauranter, sjokolade- og blomsterbutikker, eksklusive barer og nydelig utsikt byr på ingen mangel på romantiske datemuligheter for deg og din nærstående på turen til byen. Spesielt eksklusive hoteller tilbyr Valentinsdag-pakker som kan inkludere romantiske suiter, velkomstflasker med prosecco, pars spa-behandlinger, gondolturer og middag for to.

Feir ved å ta en gondoltur og kysse under den berømte Sukkenes bro eller kose deg med en drink ved et utebord på Markusplassen om kvelden. For mer romantisk Venezia-inspirasjon, sjekk ut dette romantiske Venezia-bildegalleriet fra vår guide til bryllupsreiser og romantiske reiser.

Oppvarm til kulturelle sysler

Når det er kaldtute – og det blir kaldt i Venezia i februar, vurder noen innendørsaktiviteter, både for å varme opp og utvide dine kulturelle opplevelser. Sesongen til operahuset La Fenice er i full gang i februar, og Venezias museer, som Galleria dell'Accademia og Peggy Guggenheim-samlingen, er perfekte steder å ta noen timer med å se på kunst og holde seg varm.

Anbefalt: