CDC lettet nettopp COVID-19-reiseanbefalinger for 61 land

CDC lettet nettopp COVID-19-reiseanbefalinger for 61 land
CDC lettet nettopp COVID-19-reiseanbefalinger for 61 land

Video: CDC lettet nettopp COVID-19-reiseanbefalinger for 61 land

Video: CDC lettet nettopp COVID-19-reiseanbefalinger for 61 land
Video: Post COVID-19 Autonomic Dysfunction 2024, April
Anonim
Gutt går på brygge
Gutt går på brygge

Reisesommeren er endelig her. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har opphevet "ikke reis"-anbefalingene for 61 land på grunn av synkende antall tilfeller av covid-19, noe som tyder på at vaksinerte personer kan besøke destinasjonene.

I henhold til CDC-nettstedet har land inkludert Canada, Mexico, Frankrike, Italia, Spania, Russland, Japan og Sør-Afrika blitt nedgradert fra et nivå 4 "veldig høyt" risikovurderingsnivå til et nivå 3 "høyt" risikovurdering. CDC har også senket USAs egne råd til nivå 3.

Selv om CDC fraråder all reise til nivå 4-destinasjoner, foreslår det at fullvaksinerte reisende kan reise til nivå 3-destinasjoner. Uvaksinerte individer bør imidlertid fortsatt unngå ikke-nødvendige reiser til nivå 3-destinasjoner.

Endringen i rådene kommer fra en revisjon av CDCs risikovurderingskriterier. Land ble tidligere kategorisert på nivå 4 hvis de hadde 100 nye COVID-19-tilfeller per 100 000 personer i løpet av de siste 28 dagene; som nå er endret til 500 saker per 100 000 personer.

"Primære og sekundære kriterier som ble brukt til å bestemme nivåene for reisehelsemeldinger (THN) ble oppdatert for å bedre skille land med alvorlig utbruddsituasjoner fra land med vedvarende, men kontrollert, spredning av COVID-19," sa CDC i en uttalelse. "Denne oppdateringen gir spesifikke reiseråd for vaksinerte og uvaksinerte personer i henhold til THN-nivået, og sikrer at THN-nivåene gjenspeiler den nåværende globale situasjonen og er på linje med veiledning for internasjonale reiser."

For øyeblikket gjenstår 61 land på nivå 4 risikovurdering for COVID-19, inkludert India, Brasil, Nederland og Maldivene. Det er 56 destinasjoner på nivå 1, som utgjør en lav risiko for covid-19-infeksjon, inkludert Australia, Island, Rwanda, Belize, Singapore og Turks and Caicos.

Dette er alle gode nyheter for den globale reisebransjen, men ikke pakke kofferten ennå. Noen land har fortsatt spesifikke regler mot ikke-nødvendige internasjonale reiser som kan hindre deg fra å besøke. (USA, for eksempel, forbyr fortsatt reisende som kommer fra visse destinasjoner, inkludert Storbritannia, Europas Schengen-område, Kina, Brasil og India, til tross for at flere av disse landene er vurdert som nivå 3 eller lavere.) Sørg for å sjekk et lands egne offentlige råd og restriksjoner før du bestiller en sommerferie.

Anbefalt: