Types of Airfares - Published Versus Unpublished Fares

Innholdsfortegnelse:

Types of Airfares - Published Versus Unpublished Fares
Types of Airfares - Published Versus Unpublished Fares

Video: Types of Airfares - Published Versus Unpublished Fares

Video: Types of Airfares - Published Versus Unpublished Fares
Video: Published Vs Unpublished Airfares: The Little Known Secret for Cheap Flights 2024, April
Anonim
Dobbeltsjekk alltid flybillettene for internasjonale flyvninger
Dobbeltsjekk alltid flybillettene for internasjonale flyvninger

De fleste vet ikke forskjellen mellom en publisert og en ikke-publisert flybillett. Men før du kjøper en flybillett, kan denne informasjonen være nyttig for deg. Publiserte priser er det du ser på flyselskapets nettsteder og flysporingssider som Skyscanner, Orbitz, Expedia, TripAdvisor og Priceline. I mellomtiden er upubliserte priser spesielle rabatterte priser som kun kan oppnås gjennom reisebyråer eller turer eller pakker med alt inkludert - du kan ikke finne disse prisene på egen hånd.

Publiserte flypriser

I utgangspunktet er en publisert billettpris en som er tilgjengelig for kjøp av alle. Du kan ringe flyselskapet eller sjekke priser på nettet, og publiserte priser vil umiddelbart være tilgjengelige for kjøp.

Reglene for slike takster er lett tilgjengelige, og hvis det er mer enn ett flyselskap som tilbyr samme billettpris, kan du stole på at reglene er praktisk t alt de samme. En ikke-refunderbar billett som krever forhåndskjøp på 14 dager og minimum lørdagsopphold vil være typisk for reglene for publiserte priser. Setesalg lansert av flyselskaper regnes også som publiserte priser siden (avhengig av setetilgjengelighet) slike flypriser tilbys publikum.

Det finnes flere typerpubliserte priser for flyselskaper som inkluderer ubegrensede fulle priser (som betyr at du har fleksibilitet til å endre eller kansellere billetter), rabattpriser og utfluktspriser. Gjennomgangspriser er en annen type publisert flypris som gir rabatter til passasjerer som er villige til å overnatte i flyselskapets hovedby. For eksempel tilbyr Icelandair og WOW Air begge rimelige flyreiser fra Amerika til Europa, men har ofte mellomlandinger på Island (og oppfordrer reisende til å utforske utenfor flyplassen ved å hjelpe dem med å planlegge transport og aktiviteter under oppholdet). Hovedpoenget for å gi råd til reisende er å være sikker og lese det som står med liten skrift på alle publiserte priser, slik at du vet begrensningene du vil godta når du kjøper billetten.

Upubliserte flypriser

Upubliserte priser er et helt annet beist og er ikke noe alle reisende vet om. De kan være seter som en konsolidator har kjøpt og kan tilby til svært rabatterte priser. Prisreglene kan kreve alt fra absolutt ingen endringer tillatt til gratis endringer så lenge tilgjengelighet eksisterer. De kan eller kan ikke tillate forhåndsvalg av seter eller akkumulering av hyppige flygende miles. Hvis du ringer et flyselskap som leter etter reglene for en upublisert billett, ville du være uheldig. De tilbys ikke for salg av flyselskapet online eller over telefon med flyselskapet.

Upubliserte flypriser er også kjent som private priser eller konsolidatorpriser, eller noen ganger engrospriser. De kan få opptil 20 til 60 prosent rabatt på den vanlige prisen. Hvis du jobber med et reiseselskap kan duallerede dra nytte av denne besparelsen. Ellers er en måte å finne dem på å sjekke med et reisebyrå. Reisebyråer har spesielle avtaler med flyselskaper. De kan inkludere besparelsene i en total reiserutepris mens de samarbeider med deg. Det er verdt å prøve å sammenligne priser.

Anbefalt: