Airline-by-Airline-veiledning for bilbeltelengde

Innholdsfortegnelse:

Airline-by-Airline-veiledning for bilbeltelengde
Airline-by-Airline-veiledning for bilbeltelengde

Video: Airline-by-Airline-veiledning for bilbeltelengde

Video: Airline-by-Airline-veiledning for bilbeltelengde
Video: Новый рейс Boeing 777-300ER первого класса Эмирейтс из Токио в Милан через Дубай 2024, April
Anonim
Sikkerhetsbeltelengder etter flyselskap
Sikkerhetsbeltelengder etter flyselskap

Setebeltelengden varierer fra flyselskap og flytype. Mens du kan finne ut setebredder og -plasseringer på nettet, gir mange flyselskaper ikke informasjon om bilbeltelengder på nettsidene sine. Hvis du er bekymret for lengden på et bilbelte, er den beste måten å få oppdatert bilbelteinformasjon på ved å kontakte flyselskapet ditt.

Passasjerer er lovpålagt å bruke bilbelte på flyet med mindre bilbelteskiltet er slått av. Selv om du kan kjøpe din egen belteforlenger, er det ingen garanti for at det vil bli tillatt gjennom sikkerheten, og det er ingen garanti for at du vil kunne bruke den på flyet. Hvis beltet ikke lukkes, kan du bli bedt om å gå av. For å unngå boardingproblemer i siste liten bør du ringe, sende e-post eller starte en nettprat med flyselskapet ditt når du har spørsmål eller bekymringer angående billettene, reiseruten eller flyreisen. Denne prosessen kan ta litt tid, spesielt hvis du kontakter flyselskapet ditt via e-post eller tilfeldigvis snakker med en kundeserviceagent som ikke vet svaret på spørsmålet ditt.

Still alle spørsmålene dine før du kjøper billetter, slik at du har god tid til å få svarene du trenger og ta informerte beslutninger om hvilke billetter du skal kjøpe.

Length

I henhold til loven kan flyselskaperetablere retningslinjer for passasjerer som er overvektige. Disse passasjerene kalles ofte "passasjerer av størrelse" eller "passasjerer som krever ekstra plass", kan bli pålagt å kjøpe en billett for et andre sete hvis de oppfyller visse kriterier, for eksempel hvis passasjerens kropp strekker seg en viss avstand utenfor setet og krever et sete belteforlenger, eller hvis en passasjer ikke kan utføre en spesifikk handling eller kombinasjon av handlinger som å senke begge armlenene komfortabelt, eller senke armlenene og feste et sikkerhetsbelte med en forlenger. Noen flyselskaper krever ikke at større passasjerer kjøper et andre sete, men hvis andre passasjerer i rekken kommer med klager, kan større passasjerer bli bedt om å flytte til et annet sete.

Hvis du ikke kan overholde flyselskapets retningslinjer og ikke kan kjøpe et andre sete fordi flyet er utsolgt, kan du bli nektet ombordstigning til neste dag en flytur med usolgte seter er tilgjengelig.

Flyselskaper publiserer vanligvis informasjon om disse retningslinjene i sin transportkontrakt. Flyselskapets transportkontrakt, det juridiske dokumentet som presiserer flyselskapets forpliktelser overfor kundene, er tilgjengelig på nettet eller i billettskranken.

Extenders

Flere flyselskaper har spesielle retningslinjer som gjelder bruk av bilbelteforlengere. Delta Air Lines tillater for eksempel ikke passasjerer å bruke sine egne personlige forlengere, og siterer "FAA-forskrifter" som årsaken til dette forbudet. Southwest Airlines hindrer også passasjerer fra å ta med egne belteforlengere. Alaska Airlines tilbyr enforlengelse på 25 tommer en gang om bord, men tillater ikke passasjerer å bruke dem hvis de sitter på en utgangsrekke. Mange flyselskaper tilbyr sine egne belteforlengere til passasjerer som ber om det, men det er lurt å snakke med flyselskapet på forhånd eller snakke med gateagentene før ombordstigning for å sikre at det er en bilbelteforlenger tilgjengelig.

North American Airlines

For å hjelpe deg med å finne ut bilbeltelengdene for flyselskaper, kontaktet vi flere nordamerikanske flyselskaper for å finne ut hvor lange sikkerhetsbeltene deres er i gjennomsnitt, og om disse flyselskapene tilbyr bilbelteforlengere. Ikke alle nordamerikanske flyselskaper er representert i denne tabellen for lengde på bilbelte.

Selv om denne informasjonen er aktuell når dette skrives, vær så snill å huske på at flyselskaper ofte kjøper nye fly og oppgraderer sitt eksisterende utstyr med jevne mellomrom, så opplevelsen din kan avvike fra dataene som presenteres her. Kontakt flyselskapet ditt for å få den beste tilgjengelige informasjonen for flyet ditt.

Lengths by Airline

Alle lengder er oppgitt i tommer.
Airline Setebeltelengde Extenders Extender Length
Aeroméxico 51 Yes 22
Alaska Airlines 46 Yes 25
Allegiant Air 40 Yes 21
American Airlines 45 Yes Ukjent
DeltaAir Lines 35 - 38 Yes 12
Hawaiian Airlines 51 Yes 20
JetBlue 42 - 49,5 Yes 25
Southwest Airlines 39 Yes 24
United Airlines 31 Må forhåndsreservere 25

Virgin America

43.7 Yes 25