Ting å gjøre på nyttårsaften i Cleveland

Innholdsfortegnelse:

Ting å gjøre på nyttårsaften i Cleveland
Ting å gjøre på nyttårsaften i Cleveland

Video: Ting å gjøre på nyttårsaften i Cleveland

Video: Ting å gjøre på nyttårsaften i Cleveland
Video: Utah Jazz må gjøre DETTE i sommer... 2024, April
Anonim
Cleveland Skyline View på blå time fra Hope Memorial Bridge
Cleveland Skyline View på blå time fra Hope Memorial Bridge

Byen Cleveland, Ohio, og de omkringliggende samfunnene ved Lake Erie arrangerer alle slags festlige nyttårsaften-arrangementer, fra ville fester til elegante middager. Mer tradisjonelle festlokaler til sene kvelder skru opp tonene med DJ-er eller live-band og live-feeder til ballet i New York City. Hvis du bor i området eller er på besøk i ferien, sørg for å planlegge på forhånd for de beste nyttårsfestlighetene.

Det er et portforbud i Cleveland som begynner klokken 22.00. for nyttårsaften 2020–2021, og mange fester har blitt endret eller avlyst. Sjekk med individuelle arrangementsarrangører for å bekrefte de mest oppdaterte detaljene.

The Lodge at Geneva On-The-Lake

Image
Image

Feiringen fortsetter til neste dag når du bestiller en nyttårsaftenpakke på Lodge at Geneva State Park. Mens den typiske midnattsgallaen avlyses i 2020–2021, kan du fortsatt bestille nyttårspakken som inkluderer en natts opphold, middag på Horizons Restaurant, levende underholdning, frokost på nyttårsdag og sen utsjekking ved middagstid – spesielt fint for sykepleie bakrus! Middagen finner sted fra kl. 17–21, og hvert rom får en flaske champagne for å skåle for det nye året.

Happy NewÅrets EV

Image
Image

The Barley House feirer det nye året i 2021 ved Dublin-tid, siden festen må avsluttes klokken 22.00. Billettene inkluderer en åpen bar, forretter, festgaver, en konfetti-dråpe og en champagnetoast kl. 19.00. å ringe inn det nye året (i Dublin, Irland). For en enda mer ekstravagant opplevelse, betal for VIP-billetten og få flaskeservice også. Gjestene sitter ved bordene og må holde avstand til andre bord, og det å ha på seg en maske vil også bli håndhevet.

NYE Hollywood Nights at the Magnolia

Hollywood Nights at the Magnolia er kansellert for nyttårsaften 2020–2021

På Magnolia, et av Clevelands beste underholdningssteder, kan du feire det nye tiåret med en glitrende fest med Hollywood-tema. Inngang inkluderer en åpen bar, hors d'oeuvres og en champagnetoast.

Lago Custom Events NYE Soirée

The Lago Custom Events NYE Soiree er kansellert for nyttårsaften 2020–2021

Sett inn det nye året på en valgfri begivenhet med overdådig servering, endeløse cocktailer og ustanselig dans på den årlige Lago Custom Events NYE Soirée i Cleveland. Temaet for nyttårsaften 2020 var Cirque du Soirée: The Greatest Show. Billetter kan vanligvis kjøpes online, men VIP-pakker må bestilles på e-post.

Anbefalt: